Empat per seguir sumant (1-1)

El Sant Andreu va empatar en la seva visita a Molins de Rei

El Sant Andreu va aconseguir ahir un punt en la seva visita a Molins de Rei. L’equip d’Aida Garcia va igualar el marcador després que les locals s’avancessin.

La Unió Esportiva Sant Andreu va començar el partit amb certes indecisions en defensa que van permetre el Molins de Rei apropar-se amb perill a la porteria d’Aranzazu. De fet, poc abans d’obrir la llauna, van estavellar una pilota al pal de la porteria andreuenca. Júlia Torregrossa va posar l’1-0 al marcador però una autèntica genialitat de Borgstrom va igualar el partit en el minut 17. Tània Moyano va dur el perill andreuenc que va veure com Laura, portera local, salvava el seu equip en més d’una ocasió.

A la represa però, les forces es van igualar i el Sant Andreu patia a l’hora de treure la pilota des del darrere, fet que aprofitaven les locals per generar perill. Amb un partit igualat, el Sant Andreu va buscar amb insistència el segon gol però no el va trobar i al final va patir per mantenir el resultat d’1-1 amb què es va acabar el partit.

Aida García: ”Per no aprofitar les ocasions que hem tingut, marxem amb només un punt”

Pot ser un pèl decebuda amb el resultat final. Així es mostrava l’entrenadora quadribarrada en acabar el partit on el seu equip va empatar a 1 amb el Molins de Rei. Aida es va mostrar satisfeta amb els primers quaranta-cinc minuts de les seves jugadores ”l’equip ha jugat bé la primera meitat, generant ocasions i arribant a porteria contraria”. Aida però, va admetre que la falta de punteria les va privar d’un premi més gros ”no hem sabut aprofitar les ocasions que hem tingut i ho hem acabat pagant’,’ concloïa.

FITXA TÈCNICA

CF Molins de Rei (1): Laura, Sara, Paula, Blanca, Berta, Alicia, Júlia, Maria, Alba, Adriana i Lorena.

UE Sant Andreu (1): Aranzazu, Andrea, Andrea L, Alba, Maria, Borgstrom, Susana, Natàlia, Adriana, Tania i Eule.

Gols: 1-0 Júlia (11′), 1-1 Borgstrom (17′).

Fotografia: Pedro Salado – UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS