Ensopegada del Juvenil A (1-0)

El Juvenil A ha perdut aquest dissabte davant el Mallorca per la mínima. Un solitari gol d’Adrián al minut quatre va servir per derrotar el Sant Andreu. L’equip de Josep Vicenç Mestre va reaccionar al segon temps, però les arribades i les ocasions de perill no es van traduir en el gol de l’empat.

Tercera visita a Mallorca i primera derrota. El Juvenil A va caure per la mínima amb un gol matiner del local Adrián, que va engaltar una centrada a la frontal de l’àrea per batre Luque de forma inapel·lable (4′). Els mallorquins van dominar el primer temps, mentre que els andreuencs es refeien del cop inicial i resistien els millors minuts de l’equip local.

Al segon temps, la tendència es va invertir. El Juvenil A va fer-se amb el domini del partit i va tancar el Mallorca al seu camp, generant perill per les bandes. La solidesa defensiva dels illencs va contrarestar l’ambició ofensiva quadribarrada, que no va obtenir el premi d’un empat que probablement hagués estat el resultat més just.

Així doncs, el Juvenil A resta en la setena posició de la Divisió d’Honor amb 11 punts. Dissabte vinent el Real Zaragoza visitarà el Narcís Sala (18:15h).

FITXA TÈCNICA

RCD Mallorca (1):  Tomeu, Pere, Sureda, Gayà, Adrián, Gerardo, Carrasco (Narro, 68′), Pablo (Alpha, 80′), Santos (Navalón, 85′), Alemu i Roberto ( Plomer, 59′).

Juvenil A (0):  Luque, Prado (Ferrer, 62′), Fabregat, Almirall (Megía, 76′), Martínez, Montejo ( Homet, 45′), Ortega, Latorre, Vives i Kiendrebeogo (Espigol, 76′).

Gol: 1-0 Adrián (4′).

Àrbitre:  Sr. Busquets Ferrer. Va amonestar  Alarcón, Carrasco i Tomeu pels locals i Kiendrebeogo pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 9 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III), disputat a l’estadi de Son Bibiloni.

Fotografia: Patri Bennassar (deportebalear.com)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS