Estat de la infermeria del primer equip

El primer equip ha patit tres baixes els darrers dies: Luismi Gracia contra el Peralada, Sekou Gassama en el darrer entrenament abans de l’encontre davant l’Olot i David López durant aquest partit. Aquestes baixes s’han sumat a la d’Alberto Carroza, lesionat el 28 d’agost a la segona jornada en el derbi contra el Montañesa. A continuació detallem l’estat actual de la infermeria andreuenca.

  • Alberto Carroza. El central ha començat aquesta setmana a entrenar amb la resta del grup un cop s’ha recuperat de la lesió al genoll que l’ha tingut apartat dels terrenys de joc durant dos mesos. El central va lesionar-se en una acció de lluita de pilota en el partit contra el Montañesa al Narcís Sala el 28 d’agost. La seva disponibilitat és imminent.
  • Luismi Gracia. El mitjapunta ha arrossegat unes molèsties físiques al genoll durant aquest inici de la temporada que li han impedit rendir al 100%. Luismi va demanar el canvi contra el Peralada i ha hagut de parar per recuperar-se físicament.
  • Sekou Gassama. El davanter té un petit trencament als isquiotibials i serà baixa aquesta jornada. L’evolució de la lesió marcarà la seva reincorporació als entrenaments i la seva disponibilitat pel pròxim partit.
  • David López. L’extrem és el darrer jugador en caure lesionat. Va haver de ser substituït l’últim encontre davant l’Olot, però les proves mèdiques han descartat una lesió greu als isquiotibials. López està entrenant amb precaució i l’evolució marcarà la seva disponibilitat.

Fotografia: David López abandona la gespa amb el suport del fisioterapeuta, Èric Herrero, i rep els ànims de Jorge Muñoz. | Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS