La primera al sarró (1-2)

L’equip d’Aida Garcia va vèncer en la seva visita a l’Atlètic Vilafranca per 1-2

En trajectòria ascendent. Així es troba el primer equip femení de l’entitat quadribarrada. Després d’empatar a domicili la setmana passada contra el CE Sant Gabriel B, ahir van aconseguir la primera victòria del curs davant d’un aleshores invicte Atlètic Vilafranca.

El Sant Andreu arribava a la capital de l’Alt Penedès amb les idees clares, sent contundents a la linia defensiva i sabent com jugar en cada fase del joc. Tot i haver gaudit d’alguna ocasió en el transcurs de la primera meitat, no seria fins al minut 42 que, la màxima golejadora de l’equip, Tania Moyano, obriria la llauna per a les quadribarrades, que marxarien al descans amb l’avantatge en el marcador.

A la represa però, enlloc de conservar el resultat, les noies d’Aida Garcia van aprofitar l’encert de Susana per ampliar distàncies en el minut 68 de partit i jugar amb més tranquil·litat el darrer terç del partit. Denia Muela va escurçar distàncies en el 78 però les visitants, lluny de posar-se nervioses, van seguir dominant el partit fins al xiulet final aconseguint d’aquesta manera sumar per primer cop, tres punts.

Aida Garcia: ”Des del cos tècnic la puntuació per a l’equip és de 10”

En acabar el partit, l’entrenadora quadribarrada mostrava la seva satisfacció de manera contundent ”Des del cos tècnic la puntuació per a l’equip és de 10 perquè hem sabut llegir totes les fases del partit.” L’entrenadora quadribarrada destacava la lluita i entrega del seu equip durant tot el partit ”ens ho hem cregut, ho hem lluitat i al final, ha arribat.” Amb tot, Aida Garcia demanava a les jugadores seguir en la mateixa línia a partir d’ara i és que, segons declarava, ”físicament ens hem sacrificat molt i hem treballat molt en equip”

Fitxa Tècnica

Atlètic Vilafranca: Albanta, Carla, Laia, Mireia, Aina, Patricia, Esther, Judith, Ariadna, Abril, Sonia

UE Sant Andreu: Aranzazu, Andrea, Alba, Mariona, Maria, Borgstrom, Susana, Poza, Adriana, Tania, Agudo

Gols: Tania Moyano (0-1, 42′) Susana (0-2, 68′), Denia Muela (1-2, 78′)

Més en

Les prèvies: Juvenil A, Sant Andreu Atlètic i Femení

Premsa16 de març de 2018

Avançament del partit contra el Terrassa FC

Premsa12 de març de 2018

El Sant Andreu Atlètic es retroba amb la victòria (3-0)

Premsa12 de març de 2018

Triomf per a somiar (0-2)

Premsa11 de març de 2018