La primera al sarró (1-2)

L’equip d’Aida Garcia va vèncer en la seva visita a l’Atlètic Vilafranca per 1-2

En trajectòria ascendent. Així es troba el primer equip femení de l’entitat quadribarrada. Després d’empatar a domicili la setmana passada contra el CE Sant Gabriel B, ahir van aconseguir la primera victòria del curs davant d’un aleshores invicte Atlètic Vilafranca.

El Sant Andreu arribava a la capital de l’Alt Penedès amb les idees clares, sent contundents a la linia defensiva i sabent com jugar en cada fase del joc. Tot i haver gaudit d’alguna ocasió en el transcurs de la primera meitat, no seria fins al minut 42 que, la màxima golejadora de l’equip, Tania Moyano, obriria la llauna per a les quadribarrades, que marxarien al descans amb l’avantatge en el marcador.

A la represa però, enlloc de conservar el resultat, les noies d’Aida Garcia van aprofitar l’encert de Susana per ampliar distàncies en el minut 68 de partit i jugar amb més tranquil·litat el darrer terç del partit. Denia Muela va escurçar distàncies en el 78 però les visitants, lluny de posar-se nervioses, van seguir dominant el partit fins al xiulet final aconseguint d’aquesta manera sumar per primer cop, tres punts.

Aida Garcia: ”Des del cos tècnic la puntuació per a l’equip és de 10”

En acabar el partit, l’entrenadora quadribarrada mostrava la seva satisfacció de manera contundent ”Des del cos tècnic la puntuació per a l’equip és de 10 perquè hem sabut llegir totes les fases del partit.” L’entrenadora quadribarrada destacava la lluita i entrega del seu equip durant tot el partit ”ens ho hem cregut, ho hem lluitat i al final, ha arribat.” Amb tot, Aida Garcia demanava a les jugadores seguir en la mateixa línia a partir d’ara i és que, segons declarava, ”físicament ens hem sacrificat molt i hem treballat molt en equip”

Fitxa Tècnica

Atlètic Vilafranca: Albanta, Carla, Laia, Mireia, Aina, Patricia, Esther, Judith, Ariadna, Abril, Sonia

UE Sant Andreu: Aranzazu, Andrea, Alba, Mariona, Maria, Borgstrom, Susana, Poza, Adriana, Tania, Agudo

Gols: Tania Moyano (0-1, 42′) Susana (0-2, 68′), Denia Muela (1-2, 78′)

Més en

Carpa de venda d’entrades a Fabra i Puig, 1

Premsa24 de maig de 2018

Carroza: ‘Afrontem la tornada amb serietat i il·lusió’

Premsa24 de maig de 2018

Sancionen Mikel Azparren amb dos partits

Premsa24 de maig de 2018

El futbol base es mobilitza per animar el Sant Andreu

Premsa24 de maig de 2018