El Sant Andreu aposta per la Comunicació

sant andreu escut

La UE Sant Andreu és conscient de la importància de la Comunicació i de la interactivitat amb els seus socis i aficionats a través dels diferents canals del Club en els temps que vivim. Per aquest motiu, el Sant Andreu ha decidit apostar per reforçar el seu departament de comunicació i premsa.

Dos directius de la nova Junta de la UE Sant Andreu, Santi Borrull i Antonio Verdera, seran els màxims responsables d’aquesta àrea a nivell institucional.

Per la seva banda, Roger Graells continuarà com a Cap de Premsa de la UE Sant Andreu i es farà càrrec de tota la informació relativa al Club, al primer equip i al Juvenil A. Tanmateix, la UE Sant Andreu ha incorporat al seu equip de comunicació a Pedro Salado, a través de l’empresa Comunicate.cat, per impulsar la informació relativa al futbol femení, el futbol base i el bàsquet. A més, Judit Andreu serà una temporada més la fotògrafa oficial de l’entitat.

Així mateix, cal destacar que tothom es pot adreçar a les persones citades a través de tots els canals oficials del Club: el correu electrònic premsa@uesantandreu.cat, a Twitter (@uesantandreu) i a la nostra pàgina oficial de Facebook.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS