No va ser la millor estrena (1-3)

El juvenil cadet va perdre per 1-3 en la jornada inaugural de lliga

No van començar amb bon peu. El juvenil cadet de Yannick Llaugé va perdre el passat diumenge per 1-3 contra el FC Levante Las Planas. El partit començava amb nervis per a les locals que comportaven imprecisions a l’hora de trenar jugades. Amb el transcurs dels minuts, el Sant Andreu va deixar els nervis de banda per començar a dominar les jugades. Aquest domini les va posar per davant en el marcador quan Laia Parera va rematar una falta lateral en el minut 29 de partit. Amb el domini al marcador es va arribar al final dels primers quaranta minuts.

La segona part va ser per a les visitants i va tenir un nom propi, Laura Fernandez qui, amb un hattrick, donaria la volta al marcador. El Sant Andreu es va veure superat en els segons quaranta minuts amb una pressió asfixiant de les visitants que aconseguiria contrarrestar amb un joc directe. La portera del Sant Andreu, Ainara Navas, va haver-se d’emplear a fons per evitar que les rivals trobéssin porta però Laura Fernández va empatar el partit en el 59. A partir de l’empat, el Sant Andreu patiria una davallada física que aprofitaria el FC Levante Las Planas per capgirar el marcador i acabaria posant el definitiu 1-3 quan faltaven 3 minuts per acabar el partit.

Yannick Llaugé: ”L’equip ha lluitat fins que han aguantat les forces”

En acabar el partit, l’entrenador quadribarrat no va poder retreure l’actitud amb què les noies van disputar el partit ”fins que les forces han aguantat, hem donat la cara.” Així mateix, Llaugé va declarar amb rotunditat que ”l’equip ha lluitat i ha desplegat un bon joc ofensiu.” Amb tot, Yannick va concloure afirmant que ”no hem pogut mantenir el ritme fins al final i ens ha acabat passant factura.”

Fitxa tècnica

UE Sant Andreu: Ainara, Raquel, Parera, Lucia, Julia, Nadia, Marina, Marta, Júlia P, Bellido, Luna

FC Levante Las Planas: Ana, Carlota, Judith, Cristina, Carla, Laura F, Sabina, Anna, Natasha, Sandra, Claudia

Gols: Laia Parera (1-0, 29′), Laura Fernández (1-1, 59′), Laura Fernández (1-2, 70′), Laura Fernández (1-3, 77′)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS