No val a badar a Manlleu

[tps_header][/tps_header]

El Sant Andreu es desplaça aquest diumenge a Manlleu (16:30h), on buscarà tres punts per retallar distàncies amb el quart classificat. Els osonencs encara no han guanyat cap partit en onze jornades, però no val a badar perquè juguen a casa i perquè els andreuencs tenen baixes sensibles.

Després d’haver completat el cicle de tres jornades contra els tres primers classificats amb una victòria i dues derrotes, el Sant Andreu aspira a continuar lluitant per acostar-se a la quarta plaça. Ara mateix l’ocupa el Palamós, que tindrà un encontre complicat a Vilafranca. Per tant, pot ser una jornada propícia per retallar els quatre punts de diferència.

La visita a Manlleu, però, pot convertir-se en un partit trampa. El conjunt osonenc no ha guanyat cap partit i tindrà la necessitat de sumar la primera victòria a casa per escapar-se de la zona de descens. El Manlleu és penúltim amb sis punts fruit de sis empats i cinc derrotes en onze jornades. Es tracta, per tant, d’un equip necessitat de punts.

El Sant Andreu intentarà aprofitar la possible ansietat dels locals per aconseguir la segona victòria lluny del Narcís Sala. Tot i això, no val a badar perquè Mikel Azparren té baixes sensibles i haurà d’alinear un equip inèdit en un camp on el Manlleu vol començar a fer-se fort per no patir les darreres jornades.

Precedents

La temporada passada els manlleuencs van guanyar per 2-0 en el que va ser el darrer partit de Manolo Márquez a la banqueta. De fet, el Manlleu afrontava aquell matx en una situació semblant a l’actual. Al Narcís Sala, victòria còmode per 3-0 pels andreuencs.

Baixes

Hi ha dos jugadors sancionats per cada equip. El Sant Andreu no podrà comptar amb Jorge Muñoz ni Ton Alcover per acumulació de cinc grogues, mentre que el Manlleu té les baixes del lateral, internacional amb Andorra, Marc García, i del davanter Òscar Uroz, ambdós per veure doble groga la darrera jornada. Pels andreuencs també són baixa Luismi i Sekou per lesió, mentre que Carroza i David López podrien entrar a la convocatòria.

AEC MANLLEU – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 12 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 30 d’octubre, a les 16:30h
Estadi: Municipal d’Esports de Manlleu
Arbitratge: Sergi Carrero Romera (del. Anoia), assistit per Édgar Ramírez Hens (Tarragona) i José Antonio Mateo Moreno (Tarragona)
Seguiment: @uesantandreu, Ràdio Trinijove i Ràdio Manlleu

Fotografia: José Segovia torna a Manlleu, on va jugar la primera meitat de la temporada passada. | Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS