Partit d’alt nivell pel Sant Andreu

El Fontsanta-Fatjó, candidat a l’ascens, visita el Narcís Sala

El primer equip femení del Sant Andreu rebrà diumenge (16:15h, Narcís Sala) la visita de les actuals capdavanteres de la lliga. El Fontsanta-Fatjó, equip amb qui ja es va enfrontar i superar durant la pretemporada, arriba al Narcís Sala sense conèixer la derrota amb uns números que les deixen com a màximes golejadores de la categoria, amb divuit gols realitzats i empatades a punts amb el Cerdanyola i el Porqueres. Per la seva banda, el Sant Andreu vol fer bo el punt aconseguit a Molins de Rei la setmana passada i vol quedar-se amb els tres punts per començar a mirar a les posicions privilegiades de la categoria.

UE SANT ANDREU – CD FONTSANTA-FATJÓ

Competició: Jornada 6 de Preferent
Horari: diumenge 23 d’octubre, a les 16:15h
Estadi: Narcís Sala

Fotografia: Pedro Salado – UE Sant Andreu

Més en

Les prèvies: Juvenil A, Sant Andreu Atlètic i Femení

Premsa16 de març de 2018

Avançament del partit contra el Terrassa FC

Premsa12 de març de 2018

El Sant Andreu Atlètic es retroba amb la victòria (3-0)

Premsa12 de març de 2018

Triomf per a somiar (0-2)

Premsa11 de març de 2018