Partit d’alt nivell pel Sant Andreu

El Fontsanta-Fatjó, candidat a l’ascens, visita el Narcís Sala

El primer equip femení del Sant Andreu rebrà diumenge (16:15h, Narcís Sala) la visita de les actuals capdavanteres de la lliga. El Fontsanta-Fatjó, equip amb qui ja es va enfrontar i superar durant la pretemporada, arriba al Narcís Sala sense conèixer la derrota amb uns números que les deixen com a màximes golejadores de la categoria, amb divuit gols realitzats i empatades a punts amb el Cerdanyola i el Porqueres. Per la seva banda, el Sant Andreu vol fer bo el punt aconseguit a Molins de Rei la setmana passada i vol quedar-se amb els tres punts per començar a mirar a les posicions privilegiades de la categoria.

UE SANT ANDREU – CD FONTSANTA-FATJÓ

Competició: Jornada 6 de Preferent
Horari: diumenge 23 d’octubre, a les 16:15h
Estadi: Narcís Sala

Fotografia: Pedro Salado – UE Sant Andreu

Més en

Començar amb bon peu

Premsa19 d'agost de 2017

[VÍDEO] Encara no ets soci del Sant Andreu?

Premsa16 d'agost de 2017

El CE Districte 030, batejat com a Sant Andreu Atlètic

Premsa14 d'agost de 2017

Bones sensacions de cara l’inici de la lliga (3-0)

Premsa14 d'agost de 2017