Passar pàgina a La Jonquera

El Sant Andreu vol passar pàgina de l’eliminació de la Copa Catalunya en la visita d’aquest dissabte a La Jonquera (17h), un dels novells a la categoria. Els empordanesos encara no han perdut cap partit, només han encaixat dos gols en un bon inici de lliga i seran un rival dur i difícil de batre.

Els andreuencs afronten el tercer partit en una setmana amb l’objectiu de mantenir la quarta posició a la classificació. Caldrà guanyar el primer encontre lluny del Narcís Sala per aconseguir-ho, però la prova a La Jonquera serà complicada per la competitivitat i el bon moment que travessa el conjunt de l’Alt Empordà.

La imbatibilitat de La Jonquera es basa en la seva fortalesa defensiva, ja que només ha encaixat dos gols i ha sumat dues victòries i cinc empats, tres sense gols. Per contra, els empordanesos només han anotat quatre gols, fet que no els priva d’estar en una còmoda setena posició i amb capacitat de superar els andreuencs en cas de victòria.

El cos tècnic d’Azparren haurà de gestionar l’esforç físic i psicològic que suposa haver jugat entre setmana contra un rival exigent com el Nàstic de Tarragona, i a més a les cames del Sant Andreu també s’acumulen els minuts disputats contra el Sabadell B en un duel que també va tenir molt desgast. Tot i això, els quadribarrats esperen estar a l’altura i continuar amb la bona dinàmica a la lliga.

Precedents

Aquest serà el primer duel que disputin La Jonquera i el Sant Andreu, mai abans s’havien enfrontat.

Baixes

El Sant Andreu no podrà comptar amb Jordi Méndez perquè ha de complir amb un partit de sanció després de la seva expulsió als minuts finals de la darrera jornada. A més, Azparren tampoc disposa encara de Carroza, que es troba en la recta final de la seva recuperació.

UE LA JONQUERA – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 8 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: dissabte 8 d’octubre, a les 17h
Estadi: Municipal de La Jonquera, Les Forques
Arbitratge: Brian Díaz Díaz (del. Vallès Occidental), assistit per Bernat Mas López (Vallès Occidental) i Juan Manuel Cañas Moya (Vallès Occidental)
Seguiment: @uesantandreu i Ràdio Trinitat Vella

Fotografia: David López en un instant del darrer partit a domicili a Palamós. | Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS