Per un futbol dels aficionats

sant andreu escut

La UE Sant Andreu, com a club centenari del futbol català, desitja fer les següents consideracions.

  1. El futbol és dels aficionats. Sense ells la competició no tindria sentit, i per tant és responsabilitat de tots els clubs fomentar l’assistència als estadis.
  2. El futbol català sovint veu com molts estadis presenten entrades pobres. Cal treballar conjuntament per revertir aquesta dinàmica.
  3. Donada l’actual situació de crisi econòmica, en alguns casos els preus de les entrades són excessius i no afavoreixen l’afluència de públic.
  4. La UE Sant Andreu reclama respecte pels abonats que, a més de pagar el carnet per tota la temporada, dediquen el seu temps a animar el seu equip.
  5. Molts d’aquests abonats han de costejar-se el desplaçament per veure el seu equip en camp contrari, però veuen com se’ls cobra un preu excessiu per l’entrada.

Per tots aquests motius, per fomentar el futbol català, l’afluència dels aficionats als estadis i per reconèixer el suport dels socis als clubs modestos, la UE Sant Andreu ha pres les següents decisions:

  1. Tots els socis de clubs de la Tercera Divisió (Grup V) podran accedir al Narcís Sala per veure els seus respectius equips per un preu de cinc euros, hi hagi conveni o no amb el club rival d’aquella jornada.
  2. Els abonats de la UE Sant Andreu podran convidar una persona comprant una entrada per un preu reduït de cinc euros.

Des de la UE Sant Andreu lamentem que sis clubs de la categoria no hagin volgut arribar a cap acord perquè l’afició andreuenca, la més nombrosa i fidel de la categoria, es desplaci a animar l’equip quadribarrat per un preu acceptable, atès que és responsabilitat de tots cuidar dels aficionats i del futbol català. Tanmateix, agraïm a la resta de clubs la comprensió i la col·laboració perquè les nostres aficions puguin desplaçar-se a camp contrari per un preu de cinc euros.

El Club entén perfectament les reivindicacions de l’afició andreuenca i valora positivament el gest de protesta de no assistir als estadis on es cobri una entrada a un preu excessiu.

Per un Narcís Sala ple, per un futbol dels aficionats.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS