Presentat el futur de l’entitat

Ahir es va dur a terme la presentació del futbol base andreuenc

Ahir al matí el Narcís Sala va acollir la tradicional presentació del futbol base de l’entitat. Un total de 43 equips o el que és el mateix, més de 650 nens i nenes  van desfilar per la gespa de l’estadi andreuenc sota l’atenta mirada de tots els pares que van apropar-s’hi.

Aquesta temporada, l’entitat quadribarrada compta amb un total de 41 equips masculins i 2 de femenins competint a les categories de la Federació Catalana de Futbol. Com va assegurar davant de tots els presents el president Manuel Camino: ”Tots vosaltres sou ambaixadors d’un club i d’un poble i aquesta samarreta us obliga a tenir respecte per tothom”.

Per categories, la divisió dels equips és la següent:

  • 6 equips Juvenils
  • 5 equips Cadets
  • 6 equips Infantils
  • 10 equips Alevins
  • 9 equips Benjamins
  • 4 equips Prebenjamins

D’aquesta manera, el Sant Andreu també té presència a totes les categories del futbol formatiu nacional, des de la màxima categoria – on hi juga el Juvenil A – passant per Preferent, on hi ha 7 equips quadribarrats, Primera, Segona i Tercera.

Dos equips femenins amb ganes de créixer

Enguany els dos femenins de l’entitat disputaran els seus partits a la màxima categoria de catalana. El primer equip es troba la categoria de Preferent mentre que el juvenil-cadet va assolir l’ascens la passada temporada a la màxima categoria i aquest any disputa els seus partits a Primera Divisió.

Des de l’entitat quadribarrada es vol fer créixer aquesta àrea per retornar el prestigi que va tenir en temporades passades el futbol femení de la Unió Esportiva Sant Andreu.

Fotografia: Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS