Punt positiu pel Juvenil A (0-0)

El Juvenil A ha trencat una mala ratxa de tres derrotes consecutives amb un empat a domicili al camp del CD San Francisco. En un partit que gairebé no va tenir ocasions de gol, l’equip de Josep Vicenç Mestre va sumar un punt positiu que li permet continuar sumant a la Divisió d’Honor.

Les defenses es van imposar als atacs en un encontre sense gaire història. El Juvenil A viatjava a Mallorca conscient que a Son Bibiloni cap equip havia sumat la victòria i el San Francisco va mantenir la imbatibilitat al seu camp. Tot i això, l’empat suposa trencar amb la dinàmica negativa de les darreres jornades.

El resultat va ser just, atès que cap dels dos equips va tenir grans ocasions de gol.  De fet, no hi va haver ni targetes grogues. Com a curiositat, aquest ha estat el primer partit de la temporada en què l’equip andreuenc no ha pogut anotar cap gol.

Així doncs, el Juvenil A suma vuit punts i queda en desena posició a la Divisió d’Honor. El pròxim partit serà aquest dissabte (18:15h) contra el Girona FC al Narcís Sala.

FITXA TÈCNICA

CD San Francisco (0): Elías, Fuster, Fran, Frau, Pou (Coll, 83′), Òscar, Saúl, Iván, Franco (Pedro, 55′), Manresa i Tòfol (Thomas, 60′).

Juvenil A (0): Luque, Figueroa, Gómez, Fabregat, Almirall, Ortega, Ferrer (Prado, 80′), Montero (Martínez, 55′), Kiendrebeogo, Latorre (Vives, 55′) i Homet (Angerri, 64′).

Gols: –

Àrbitre: Sr. Sureda Cuenca. No va amonestar ningú.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 7 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III), disputat a l’estadi de Son Bibiloni.

Fotografia: FutbolBalear.es

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS