El Sant Andreu rep aquest diumenge (12h) l’Olot al Narcís Sala. El conjunt andreuenc ha pogut preparar el partit amb tranquil·litat després de vèncer a Vilafranca en una setmana neta després d’una marató de cinc partits d’alta exigència en setze dies. I per arrodonir aquest cicle de jornades contra equips capdavanters arriba el nou segon classificat, l’Olot de Ramon Maria Calderé.

Qui es perdria el duel entre el Sant Andreu i l’Olot d’aquest diumenge? No hi ha excuses que valguin. L’equip de Mikel Azparren necessita una bona entrada al Narcís Sala per batre un dels equips més forts de la categoria, un Olot que persegueix l’ascens a Segona Divisió B amb l’exandreunec Ramon Calderé al comandament. A més, s’espera la presència d’una setantena d’aficionats garrotxins a la graderia.

L’acumulació de minuts i el desgast físic i mental van passar factura la setmana passada davant del Peralada, que va trencar la ratxa immaculada del Sant Andreu al Narcís Sala. No obstant això, els quadribarrats van demostrar orgull a Vilafranca per endur-se una victòria de prestigi i refer-se de l’ensopegada a casa. Ara, amb una setmana neta, els d’Azparren arriben al partit en plenes condicions.

Es tracta per tant d’un enfrontament molt atractiu. El conjunt garrotxí és segon amb 24 punts i vol continuar sumant per consolidar-se a la zona alta de la classificació i perseguir el Peralada, mentre que el Sant Andreu, cinquè amb 17 punts, pretén brindar una nova victòria a l’afició, batre un altre rival poderós i no desenganxar-se de les primeres posicions.

La dada

L’Olot només ha perdut dos partits aquesta temporada, ambdós a domicili: 1-0 contra el Santfeliuenc i 2-0 davant La Pobla de Mafumet. El denominador comú de les dues derrotes ha estat quedar-se sense anotar. El repte del Sant Andreu, per tant, és mantenir la porteria a zero.

Precedents

Els darrers precedents entre andreuencs i olotins daten de les temporades 13/14 i 14/15, quan ambdós clubs militaven a Segona B. La darrera temporada va tenir color vermell, amb dos triomfs garrotxins: 1-0 a casa i 1-2 al Narcís Sala . L’anterior, empat a un a Olot i victòria del Sant Andreu a casa (2-1). En total, el balanç a l’estadi andreuenc és favorable als quadribarrats amb dinou victòries, tres empats i cinc derrotes.

Baixes

Azparren no podrà comptar amb Carroza ni Luismi, que es continuen recuperant de les seves respectives lesions. Qui sí està a punt és Makaay, que es va perdre la darrera jornada a Vilafranca. Per part garrotxina, Calderé té el dubte d’Uri Santos per problemes físics.

UE SANT ANDREU – UE OLOT

Competició: Jornada 11 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 22 d’octubre, 12h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Víctor Manuel Sánchez Rico (del. Baix Llobregat), assistit per Sergio Álvarez Ubric (Vallès Occidental) i Adrià de la Fuente Domingo (Anoia).
Seguiment: @uesantandreu, Ràdio Trinijove, Ràdio Olot.

Fotografia: Acció defensiva de Llamas diumenge passat a Vilafranca. | Armand Beneyto

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS