Segon ‘coco’ consecutiu pel Juvenil A

El Juvenil A visita aquest diumenge (12h) la Ciutat Esportiva Dani Jarque per enfrontar-se al RCD Espanyol, l’altre favorit per endur-se el títol de la Divisió d’Honor. De fet, els blanc-i-blaus han guanyat el campionat les dues darreres temporades.

Segon ‘coco’ consecutiu pel Juvenil A després de perdre davant el FC Barcelona la setmana passada al Narcís Sala. L’equip de Josep Vicenç Mestre visita el RCD Espanyol amb l’objectiu de competir i intentar sumar punts. A favor, la demostració que es pot plantar cara a qualsevol rival i les dues victòries aconseguides a domicili.

Els blanc-i-blaus ocupen la segona plaça de la Divisió d’Honor i no volen perdre de vista el Barça, que de moment ha sumat tots els punts. Fa dues jornades, la Unificación Bellvitge va arrencar un empat contra l’Espanyol a la CE Dani Jarque. Els andreuencs es desplacen a Sant Adrià del Besòs amb l’objectiu de seguir creixent com a equip.

Josep Vicenç Mestre ha destacat que l’Espanyol “és un equip que juga directe, i potser costarà adaptar-nos a la gespa natural”. Mestre ha afirmat que “hem de sortir a ser nosaltres mateixos, però venim de fer un gran partit contra el Barça i és perillós a nivell mental, hem d’estar preparats”. El tècnic andreuenc no podrà comptar amb David Gómez, sancionat, ni Pol Reñé, lesionat.

 

RCD ESPANYOL – JUVENIL A

Competició: Jornada 5 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III)
Horari: diumenge 2 d’octubre, a les 12h
Estadi: Ciutat Esportiva Dani Jarque

Fotografia: El Juvenil A creix partit rere partit. |  Severino Fernández

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS