Segon ‘coco’ consecutiu pel Juvenil A

El Juvenil A visita aquest diumenge (12h) la Ciutat Esportiva Dani Jarque per enfrontar-se al RCD Espanyol, l’altre favorit per endur-se el títol de la Divisió d’Honor. De fet, els blanc-i-blaus han guanyat el campionat les dues darreres temporades.

Segon ‘coco’ consecutiu pel Juvenil A després de perdre davant el FC Barcelona la setmana passada al Narcís Sala. L’equip de Josep Vicenç Mestre visita el RCD Espanyol amb l’objectiu de competir i intentar sumar punts. A favor, la demostració que es pot plantar cara a qualsevol rival i les dues victòries aconseguides a domicili.

Els blanc-i-blaus ocupen la segona plaça de la Divisió d’Honor i no volen perdre de vista el Barça, que de moment ha sumat tots els punts. Fa dues jornades, la Unificación Bellvitge va arrencar un empat contra l’Espanyol a la CE Dani Jarque. Els andreuencs es desplacen a Sant Adrià del Besòs amb l’objectiu de seguir creixent com a equip.

Josep Vicenç Mestre ha destacat que l’Espanyol “és un equip que juga directe, i potser costarà adaptar-nos a la gespa natural”. Mestre ha afirmat que “hem de sortir a ser nosaltres mateixos, però venim de fer un gran partit contra el Barça i és perillós a nivell mental, hem d’estar preparats”. El tècnic andreuenc no podrà comptar amb David Gómez, sancionat, ni Pol Reñé, lesionat.

 

RCD ESPANYOL – JUVENIL A

Competició: Jornada 5 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III)
Horari: diumenge 2 d’octubre, a les 12h
Estadi: Ciutat Esportiva Dani Jarque

Fotografia: El Juvenil A creix partit rere partit. |  Severino Fernández

Més en

Entrega fins al final i encert a la tanda de penals

Premsa12 d'agost de 2018

Última ronda abans dels quarts de final

Premsa11 d'agost de 2018

Aleix Campanario, fisioterapeuta que s’incorpora al cos tècnic

Premsa10 d'agost de 2018

El Sant Andreu agafa embranzida a la Copa Catalunya

Premsa8 d'agost de 2018