Toca estrenar-se al Narcís Sala

Les noies d’Aida Garcia s’enfronten demà (16:30h) al CE Pontenc

Després de dues jornades consecutives jugant lluny del Narcís Sala, el Sant Andreu torna aquest diumenge a trepitjar l’estadi per enfrontar-se al CE Pontenc. La quarta jornada de lliga s’iniciarà a les 16:30h amb la visita de l’equip gironí que actualment ocupa el cinquè lloc – un per sobre de les andreuenques – amb 6 punts guanyats de 9 disputats – dos més que el Sant Andreu -. Ambdós equips arriben a la cita de demà després d’imposar-se als seus respectius rivals per la mínima. El Sant Andreu va superar l’Atlètic Vilafranca per 1-2 mentre que el CE Pontenc va sobreposar-se a la visita del Sant Gabriel B per 4-3.

Aida Garcia tindrà a tot l’equip disponible exceptuant les baixes per lesió d’ Andrea Agudo i Núria Vila.

CE PONTENC – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 4 de Preferent
Horari: Diumenge 9 d’octubre, a les 16:30h
Estadi: Narcís Sala

Fotografia: Pedro Salado – UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS