Victòria contundent del Sant Andreu (7-2)

Les quadribarrades van superar per 7-2 el Pontenc CE

Probablement va ser el partit més complet de la temporada del conjunt d’Aida Garcia que va imposar-se per un contundent 7-2 al CE Pontenc. El partit es va posar ben aviat de cara per a les quadribarrades quan Natàlia obria la llauna en el minut 7 de partit. El domini va ser local tot i que el segon gol es va fer esperar i no va ser fins al 36 quan Tània posava el 2-0. Cristina retallaria distàncies abans d’arribar al descans i tot just començada la represa, el Pontenc tornava a igualar el partit mitjançant Naomi.

Natàlia, però, va tornar a estar encertada de cara a porta quan va tornar a posar al capdavant les locals signant dos gols gairebé seguits i aconseguint un hat-trick. Amb el resultat favorable, el Sant Andreu va seguir dominant també sobre la gespa. Adriana amb un doblet i Susana van segellar la contundent victòria de les jugadores d’Aida Garcia que sumen així la segona victòria de la temporada.

Aida Garcia: ”És molt positiu haver estat tan encertades ofensivament”

En acabar el partit Aida Garcia va analitzar el joc de les seves jugadores ”la unió que hi ha entre cos tècnic, jugadores i afició avui ha quedat demostrada sobre la gespa, portem una línia ascendent i hem d’estar contents” De la mateixa manera, l’entrenadora quadribarrada assegurava que l’equip creix dia a dia i que ”corregint petits detalls, de mica en mica anem millorant”. Amb tot, Garcia celebrava l’efectivitat de les seves jugadores en quant haver marcat set gols en un partit, ja que, segons l’entrenadora del Sant Andreu ”és molt positiu estar tan encertades ofensivament sense oblidar que defensivament hem tornat a ser un bloc difícil de batre”.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (7): Aranzazu, Andrea, Alba, Mariona, Maria, Borgstrom, Susana, Poza, Adriana, Tània i Natàlia.

CE Pontenc (2): Marina, Carolina, Laura, Ester, Carla, Naomi, Brenda, Paula, Cristina, Judit i Judith.

Gols: 1-0 Natàlia (7′), 2-0 Tània (36′), 2-1 Cristina (39′), 2-2 Naomi (48′), 3-2 Natàlia (52′), 4-2 Natàlia (56′), 5-2 Adriana (81′), 6-2 Adriana (86′), 7-2 Susana (88′).

Fotografia: Futfem.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS