Victòria davant el Nou Esplugues B (61-58)

Les noies de la UE Sant Andreu van aconseguir la seva primera victòria

El partit va començar molt bé amb punts pels dos equips. Cap a la meitat del primer quart les andreuenques van apretar en defensa provocant que el rival s’estanqués en el marcador i poder així marxar de 9 punts el primer quart (17-8).

El segon quart no va ser tan fàcil per les noies del Sant Andreu, ja que les d’Esplugues van començar a remuntar. Tot i això van fer molt bon joc practicant jugades i defensa que han estat preparant als entrenaments i van poder acabar la mitja part del partit amb un marcador de 30-22 mantenint un bon avantatge de cara a la segona part del partit.

El tercer quart va ser el pitjor per lesandreuenques, ja que les rivals van poder trobar molts forats i penetrar fins a dins anotant 23 punts en un sol quart. Cap a la meitat del quart les quadribarrades van tornar a despertar-se per no deixar marxar el partit mantenint el marcador amb un 46-45 al final del tercer quart.

L’últim quart va ser molt emocionant. Les d’Esplugues volien guanyar el partit tant com les del Sant Andreu, ja que havien arribat a posar-se només un punt per sota. Els dos equips van lluitar moltíssim i l’últim quart va esdevenir amb dos punts per sobre, dos punts per sota, així fins que finalment les andreuenques guanyaven d’un punt i van aconseguir una falta amb 2 tirs lliures a menys d’un minut del final del partit on no els van deixar desaprofitar per guanyar finalment de 3 punts i poder marxar a casa amb molt bon sabor de boca.

El Sènior Femení de la UE Sant Andreu va lluitar el partit fins al final tot i tenir moments de decaiguda però finalment sempre s’acaben aixecant i lluitant pel que es mereixien que era la victòria a casa.

Fotografia: UE Sant Andreu – Bàsquet

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS