Victòria davant el Nou Esplugues B (61-58)

Les noies de la UE Sant Andreu van aconseguir la seva primera victòria

El partit va començar molt bé amb punts pels dos equips. Cap a la meitat del primer quart les andreuenques van apretar en defensa provocant que el rival s’estanqués en el marcador i poder així marxar de 9 punts el primer quart (17-8).

El segon quart no va ser tan fàcil per les noies del Sant Andreu, ja que les d’Esplugues van començar a remuntar. Tot i això van fer molt bon joc practicant jugades i defensa que han estat preparant als entrenaments i van poder acabar la mitja part del partit amb un marcador de 30-22 mantenint un bon avantatge de cara a la segona part del partit.

El tercer quart va ser el pitjor per lesandreuenques, ja que les rivals van poder trobar molts forats i penetrar fins a dins anotant 23 punts en un sol quart. Cap a la meitat del quart les quadribarrades van tornar a despertar-se per no deixar marxar el partit mantenint el marcador amb un 46-45 al final del tercer quart.

L’últim quart va ser molt emocionant. Les d’Esplugues volien guanyar el partit tant com les del Sant Andreu, ja que havien arribat a posar-se només un punt per sota. Els dos equips van lluitar moltíssim i l’últim quart va esdevenir amb dos punts per sobre, dos punts per sota, així fins que finalment les andreuenques guanyaven d’un punt i van aconseguir una falta amb 2 tirs lliures a menys d’un minut del final del partit on no els van deixar desaprofitar per guanyar finalment de 3 punts i poder marxar a casa amb molt bon sabor de boca.

El Sènior Femení de la UE Sant Andreu va lluitar el partit fins al final tot i tenir moments de decaiguda però finalment sempre s’acaben aixecant i lluitant pel que es mereixien que era la victòria a casa.

Fotografia: UE Sant Andreu – Bàsquet

Més en

Entrega fins al final i encert a la tanda de penals

Premsa12 d'agost de 2018

Última ronda abans dels quarts de final

Premsa11 d'agost de 2018

Aleix Campanario, fisioterapeuta que s’incorpora al cos tècnic

Premsa10 d'agost de 2018

El Sant Andreu agafa embranzida a la Copa Catalunya

Premsa8 d'agost de 2018