Victòria plàcida de les andreuenques (0-3)

El Sant Andreu va superar sense problemes per 0-3 l’Atlètic Camp Clar

Tres punts més al sarró. L’equip d’Aida Garcia va tornar de Tarragona amb l’objectiu assolit d’emportar-se els tres punts del seu partit contra l’Atlètic Camp Clar. A priori semblava un partit senzill a causa de la situació del rival a la classificació però les quadribarrades van haver de suar de valent per fer el primer gol, obra Natàlia al minut 17 de partit. Amb el marcador a favor i el temps corrent en contra del rival, un Sant Andreu molt ben posicionat sobre la gespa va saber gestionar les seves ocasions de cara a porta i només quatre minuts més tard, Adri feia el 0-2 amb què s’arribaria al descans.

Durant la segona meitat, el Sant Andreu no va veure perillar la seva porteria i només havia de veure el temps córrer a favor seu. Amb tot, Tània va aprofitar una clara ocasió per fer el definitiu 0-3 en el minut 73 de partit i segellar així el triomf quadribarrat sobre les tarragonines que se’ls complica una mica més la permanència a la categoria.

FITXA TÈCNICA

Atlètic Camp Clar (0): Laura, Anna, Isabel, Sara, Nidia, Saray, Patricia, Dolores, Vanesa, Judit i Marina.

UE Sant Andreu (3): Aranzazu, Andrea, Anna, Agudo, Alba, Adri, Tània, Natàlia, Andrea Lopez, Maria i Mariona.

Gols: 0-1 Natàlia (17′), 0-2 Adri (21′), 0-3 Tània (73′).

Fotografia: Pedro Salado – UE Sant Andreu

Més en

Parla amb els jugadors i compra la teva entrada

Premsa23 de maig de 2018

Compra la teva entrada anticipada per diumenge!

Premsa23 de maig de 2018

Josu: ‘Sabíem com havíem de jugar contra l’Antequera i s’ha reflectit en el resultat final’

Premsa22 de maig de 2018

‘Fan Zone’ diumenge a partir de les 11.00h!

Premsa22 de maig de 2018