Volen refer-se a Girona

El juvenil cadet visita demà el CE Pontenc a les 18:00h

Les noies de Yannick Llaugé volen passar pàgina el més ràpid possible i refer-se de la derrota patida a la jornada inaugural enfront del FC Levante Las Planas. Aquest dissabte tindran l’oportunirat de fer-ho amb la seva visita a terres gironines per enfrontar-se al CE Pontenc que ja compta amb tres punts després de superar a la primera jornada al Sant Gabriel per 2-3. Amb tot, les quadribarrades saben que no serà un desplaçament senzill i que hauran de corregir els errors que les van fer perdre els primers punts la darrera setmana quan van ser elles les que van començar dominant en el marcador per acabar patint una remuntada en contra de les de Sant Joan Despí.

CE PONTENC – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 2 de Primera
Horari: Dissabte 8 d’octubre, a les 18h
Estadi: Municipal Pont Major – Girona

Fotografia: Pedro Salado

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS