Volen ser continuistes

El Sant Andreu es desplaça demà fins a Molins de Rei

Es troben en una bona dinàmica i així volen continuar. L’equip d’Aida Garcia acumula dues victòries consecutives i tres jornades sense conèixer la derrota i visitaran demà, a les 15h al Molins de Rei. L’equip del Baix Llobregat està situat a la setena posició, dues per sota de les andreuenques i amb un punt menys. Tot i això, el seu balanç golejador és negatiu després de la contundent derrota la setmana passada contra el CE Sant Gabriel. Per la seva part, l’equip d’Aida Garcia arriba de golejar al Pontenc per 7-2 i amb la moral molt alta després del bon joc que està duent a terme l’equip en les darreres jornades.

Un únic precedent

Si mirem enrere en el temps, veiem un únic precedent, durant la temporada passada, on el Molins de Rei va imposar-se al Sant Andreu per la mínima amb un 1-0.

MOLINS DE REI – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 05 de Preferent
Horari: diumenge 16 d’octubre, a les 15h
Estadi: Municipal Josep Raich (Molins de Rei)

Foto: Pedro Salado – UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS