Xoc de dinàmiques a la Copa Catalunya

El Sant Andreu afronta aquest dimecres (20:45h) l’eliminatòria dels quarts de final de la Copa Catalunya Absoluta contra el Gimnàstic de Tarragona. El partit es disputarà al Narcís Sala, l’equip d’Azparren acumula set victòries en set partits aquesta temporada i on buscarà un vuitè triomf, mentre que els tarragonins arriben en hores baixes.

Els quadribarrats es veuran les cares amb el Nàstic de Tarragona dues temporades després. Aleshores ambdós conjunts es trobaven a Segona Divisió B, però els grana van ascendir a la categoria de plata i el Sant Andreu va acabar baixant a Tercera Divisió. La diferència per tant a dia d’avui és gran, però els de Mikel Azparren confien en el Narcís Sala per batre els tarragonins.

El ple de victòries a casa converteix el feu andreuenc en un fortí que, de moment, ningú ha pogut conquerir. El Sant Andreu va derrotar L’Hospitalet, el Montañesa i el Barça B a les tres primeres rondes de la Copa Catalunya, i a la llista de víctimes s’hi han sumat novament el Montañesa, el Castelldefels, el Granollers i el Sabadell B en un bon inici de lliga. A més, els andreuencs acumulen tres victòries i un empat les darreres quatre jornades i estan en un bon moment.

Per contra, el Nàstic arriba als quarts de final amb la vista posada a la classificació de la Segona Divisió. L’equip tarragoní és cuer amb només cinc punts i sense haver guanyat cap encontre, amb un balanç de cinc empats i tres derrotes, cinc gols a favor i nou en contra. Un inici fluix dels grana, que no obstant això són un rival perillós perquè voldran trencar aquesta mala dinàmica.

Precedents

El darrer precedent data de la temporada 2014/2015, quan el Sant Andreu va imposar-se per 0 a 1 al Nou Estadi de Tarragona i el Nàstic va repetir resultat al Narcís Sala a la segona volta. Malgrat aquesta darrera derrota, els tarragonins només han vençut 10 duels contra els andreuencs al Narcís Sala en les seves 41 visites al llarg dels anys.

Baixes

L’única baixa del Sant Andreu és Carroza. Qui estarà disponible és Ton Alcover després de dues jornades d’absència. El Nàstic té les baixes confirmades de Kakabadze, Djetei i Madinda per compromisos internacionals amb les seves seleccions.

Promoció pels socis

Els abonats podran convidar una persona en aquest partit, que podrà accedir gratuïtament al Narcís Sala.

UE SANT ANDREU – C. GIMNÀSTIC DE TARRAGONA

Competició: Quarts de final de la Copa Catalunya Absoluta
Horari: dimecres 5 d’octubre, a les 20:45h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Héctor Robas Bondia (del. Baix Llobregat)
Seguiment: @uesantandreu, Esport 3 i Tarragona Ràdio.

Fotografia: El Sant Andreu ha derrotat equips de categoria superior al Narcís Sala com el Barça B o L’Hospitalet. | Adrià Giménez

La prèvia de BTV

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS