A continuar amb la línia ascendent

L’Atlètic Prat – Delta posa a prova el Sant Andreu

Demà a les 16:15h el Sant Andreu rep l’Atlètic Prat-Delta al Narcís Sala. Tot i no haver aconseguit l’inici esperat, les del Baix Llobregat arriben al Narcís Sala amb la intenció que la classificació sigui un pur tràmit. Les noies d’Aida Garcia tornen a trepitjar la gespa andreuenca després de vèncer per un contundent 0-3 l’Atlètic Camp Clar i col·locar-se a la zona mitjana de la taula sense patir per les places de descens i amb la vista posada a les posicions capdavanteres de la classificació.

Amb tot, demà s’espera un partit d’alt nivell entre dos rivals que la temporada passada ens van deixar un espectacular 3-4 al marcador i que de ben segur, aquesta temporada tornaran a brindar espectacle a la categoria.

UE SANT ANDREU – ATLÈTIC PRAT – DELTA

Competició: Jornada 08 de Preferent
Horari: diumenge 06 de novembre, a les 16:15h
Estadi: Narcís Sala

 

Fotografia: Pedro Salado – UE Sant Andreu

Més en

Victòria contundent del Sant Andreu (4-1)

Premsa21 de març de 2018

Victòria del Sant Andreu Atlètic i derrota del Juvenil A

Premsa20 de març de 2018

UE Sant Andreu, espai lliure de fum

Premsa19 de març de 2018

Victòria per continuar mirant amunt (3-1)

Premsa18 de març de 2018