A continuar amb la línia ascendent

L’Atlètic Prat – Delta posa a prova el Sant Andreu

Demà a les 16:15h el Sant Andreu rep l’Atlètic Prat-Delta al Narcís Sala. Tot i no haver aconseguit l’inici esperat, les del Baix Llobregat arriben al Narcís Sala amb la intenció que la classificació sigui un pur tràmit. Les noies d’Aida Garcia tornen a trepitjar la gespa andreuenca després de vèncer per un contundent 0-3 l’Atlètic Camp Clar i col·locar-se a la zona mitjana de la taula sense patir per les places de descens i amb la vista posada a les posicions capdavanteres de la classificació.

Amb tot, demà s’espera un partit d’alt nivell entre dos rivals que la temporada passada ens van deixar un espectacular 3-4 al marcador i que de ben segur, aquesta temporada tornaran a brindar espectacle a la categoria.

UE SANT ANDREU – ATLÈTIC PRAT – DELTA

Competició: Jornada 08 de Preferent
Horari: diumenge 06 de novembre, a les 16:15h
Estadi: Narcís Sala

 

Fotografia: Pedro Salado – UE Sant Andreu

Més en

Tocar de peus a terra

Premsa25 de març de 2017

Només s’hi val guanyar

Premsa25 de març de 2017

Últim gran duel al Narcís Sala

Premsa24 de març de 2017

Compra la col·lecció de cromos del Sant Andreu!

Premsa24 de març de 2017