Amistós contra la Selecció Catalana Sub16

L’equip d’Aida Garcia s’enfrontarà dijous (21:00 h) a la Selecció Catalana

Dins de la seva roda de preparació per a la primera fase dels Campionats d’Espanya de seleccions que tindrà lloc a Castelldefels, la Selecció Catalana sub 16, entrenada per Natàlia Arroyo, ha escollit el Sant Andreu com a rival. Les noies d’Aida Garcia rebran aquest dijous a les 21:00 al Narcís Sala a la selecció catalana, vigent campiona del torneig de Seleccions d’Espanya.

Amb tot, serà una bona pedra de toc també per a les quadribarrades que intentaran sobreposar-se a la derrota patida en lliga contra l’Atlètic Prat-Delta, enfocant el partit com a preparació per la següent jornada de lliga que les portarà fins a la Roca del Vallès.

L’andreuenca Laia Parera, com a rival

Qui viurà una situació especial serà la jugadora del juvenil-cadet del Sant Andreu Laia Parera, que torna a formar part d’una convocatòria de la Selecció. Aquesta temporada ha anat a les tres cites que han tingut les jugadores de Natàlia Arroyo convertint-se així en una fixe en les convocatòries de la Selecció.

UE SANT ANDREU – SELECCIÓ CATALANA SUB 16

Competició: partit de preparació pels Campionats d’Espanya
Horari: dijous 10 de novembre, a les 21:00 h
Estadi: Narcís Sala

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS