Amistós contra la Selecció Catalana Sub16

L’equip d’Aida Garcia s’enfrontarà dijous (21:00 h) a la Selecció Catalana

Dins de la seva roda de preparació per a la primera fase dels Campionats d’Espanya de seleccions que tindrà lloc a Castelldefels, la Selecció Catalana sub 16, entrenada per Natàlia Arroyo, ha escollit el Sant Andreu com a rival. Les noies d’Aida Garcia rebran aquest dijous a les 21:00 al Narcís Sala a la selecció catalana, vigent campiona del torneig de Seleccions d’Espanya.

Amb tot, serà una bona pedra de toc també per a les quadribarrades que intentaran sobreposar-se a la derrota patida en lliga contra l’Atlètic Prat-Delta, enfocant el partit com a preparació per la següent jornada de lliga que les portarà fins a la Roca del Vallès.

L’andreuenca Laia Parera, com a rival

Qui viurà una situació especial serà la jugadora del juvenil-cadet del Sant Andreu Laia Parera, que torna a formar part d’una convocatòria de la Selecció. Aquesta temporada ha anat a les tres cites que han tingut les jugadores de Natàlia Arroyo convertint-se així en una fixe en les convocatòries de la Selecció.

UE SANT ANDREU – SELECCIÓ CATALANA SUB 16

Competició: partit de preparació pels Campionats d’Espanya
Horari: dijous 10 de novembre, a les 21:00 h
Estadi: Narcís Sala

Més en

Carpa de venda d’entrades a Fabra i Puig, 1

Premsa24 de maig de 2018

Carroza: ‘Afrontem la tornada amb serietat i il·lusió’

Premsa24 de maig de 2018

Sancionen Mikel Azparren amb dos partits

Premsa24 de maig de 2018

El futbol base es mobilitza per animar el Sant Andreu

Premsa24 de maig de 2018