Catalunya s’imposa al Sant Andreu (0-5)

El Sant Andreu no va poder amb la Sub16
El Sant Andreu va rebre ahir la visita de la Selecció Catalana sub16, que es troba aquests dies preparant la seva participació en la primera fase dels Campionats d’Espanya, que tindran lloc el mes vinent de desembre. Les noies d’Aida Garcia van veure com ràpidament el marcador se’ls girava en contra. Lluny d’abaixar els braços i desmotivar-se per un gol matiner, Adri va tenir l’empat a les seves botes però la vaselina que va intentar la davantera andreuenca es va estavellar al travesser. La fortuna es va aliar amb la selecció per fer el segon gol i poc abans de concloure la primera meitat, Pina feia el tercer gol que li servia per signar un hattrick.

A la segona meitat el Sant Andreu va trobar-se més còmode sobre el terreny de joc tot i que les ocasions van ser visitants. Catalunya va ampliar fins al zero a cinc la diferència i va gaudir de més ocasions, que van acabar estavellant-se al travesser, evitant així que la golejada fos encara major.

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS