Comunicat de la UE Sant Andreu

Davant la decisió del CE Europa de cobrar les entrades a 10 euros als socis de la UE Sant Andreu que es vulguin desplaçar al Nou Sardenya per gaudir del derbi d’aquest diumenge 27 de novembre i l’absència total de voluntat d’arribar a un acord, quan en la majoria dels casos el CE Europa acorda un conveni per cobrar 5 euros als socis visitants, la UE Sant Andreu desitja fer les següents consideracions:

  1. La UE Sant Andreu respecta, però no comparteix, la decisió del CE Europa com entitat autònoma per decidir sota quines condicions s’accedeix a les seves instal·lacions, però entèn que és una decisió que podria perjudicar l’assistència d’aficionats.
  2. La Junta Directiva de la UE Sant Andreu lamenta profundament el posicionament de la Junta Directiva del CE Europa de negar un acord per facilitar l’assistència dels socis andreuencs. Són conegudes les iniciatives de la UE Sant Andreu en aquest sentit.
  3. La UE Sant Andreu desitja en el derbi imperin el respecte, el civisme i la convivència entre ambdues aficions.
  4. La UE Sant Andreu, en un exercici de coherència, mantindrà els preus a 5 euros pels socis del CE Europa en el derbi de la segona volta.

La Junta Directiva de la UE Sant Andreu

Més en

Només ha faltat encert (0-0)

Premsa20 d'agost de 2018

Nova temporada, noves il·lusions

Premsa18 d'agost de 2018

Acords d’entrades a 5€ per a socis

Premsa16 d'agost de 2018

Entrega fins al final i encert a la tanda de penals

Premsa12 d'agost de 2018