Derbi elèctric a La Verneda

El Sant Andreu juga aquest diumenge (12h) al camp del Júpiter, situat a escassos dos quilòmetres del Narcís Sala. Un derbi al qual els dos equips arriben amb la necessitat de sumar els tres punts. Els quadribarrats per trencar ratxes i escalar posicions, i els gris-grana per fugir de la zona baixa de la classificació.

S’espera un bon desplaçament d’aficionats andreuencs a La Verneda per viure el derbi davant el CE Júpiter i un gran ambient a l’estadi. El Sant Andreu es marca la victòria com objectiu per tornar a guanyar després de tres jornades sense assaborir el triomf i per escalar posicions. Els locals són quinzens amb 14 punts, i les tres victòries que sumen les han aconseguides a casa.

El conjunt de Mikel Azparren és novè, però només a tres punts de quart. Entremig, quatre equips que lluiten per les places de promoció en una lliga molt igualada. “Tenim molt clar que hem de posar la mateixa o més intensitat que el Júpiter per guanyar el partit, i a partir d’això proposar futbol, que és com es guanya”, ha explicat el tècnic navarrès en la prèvia del derbi a Barcelona Televisió.

El Júpiter només ha guanyat un dels últims deu encontres, precisament el darrer que va jugar com a local davant el CF Montañesa. El Sant Andreu intentarà allargar la mala ratxa local i trencar la seva pròpia, atès que s’ha emportat els tres punts en una de les anteriors sis jornades.

Precedents

La temporada passada hi va haver una victòria per cada equip. A la primera volta el Sant Andreu va guanyar al Narcís Sala per 3-2 en un partit espectacular, i a la segona el Júpiter va derrotar els quadribarrats per 2-1 a La Verneda.

Baixes

L’acumulació de grogues deixa a Joan Noguera fora del partit. El central andreuenc és l’únic jugador de camp que ha disputat tots els minuts aquesta temporada. Azparren té el dubte de Sekou Gassama, que s’ha perdut els últims tres compromisos. Per part gris-grana no hi ha sancionats.

Concentració i entrades a 5 euros

Els socis de la UE Sant Andreu que presentin el seu carnet podran comprar les entrades a un preu reduït de cinc euros, atès que ambdós clubs promocionen el desplaçament dels aficionats i els preus populars. L’afició andreuenca s’ha citat a les 10h al Narcís Sala per marxar caminant cap a La Verneda.

CE JÚPITER – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 14 de la Tercera Divisió (Grup V).
Horari: diumenge 13 de novembre, a les 12h.
Estadi: Municipal de La Verneda.
Arbitratge: José Antonio Fernández Morillo (del. Barcelona), assistit per Sergio García Cobos (Barcelona) i Gerard Nierga Gelabert (Girona).
Seguiment: @uesantandreu, Ràdio Trinijove i BTV (streaming).

Fotografia: Noguera es perdrà el derbi per sanció. | Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS