Derrota per 3-0 abans de l’aturada

El Sant Andreu va patir la primera derrota a domicili del curs

El Sant Andreu va visitar ahir Sant Pere Pescador i va tornar-se’n de buit després de perdre per 3-0. Les d’Aida Garcia van patir, d’aquesta manera, la primera derrota com a visitants de la temporada.

El partit es posava massa aviat coll amunt per a les quadribarrades quan Ana Ríos feia el primer de la tarda abans d’arribar al minut 10 de partit. Amb el marcador en contra, el Sant Andreu va intentar avançar línies per igualar el partit però va ser insuficient.

Amb tot, la segona part començava amb el 1-0 i un Sant Andreu buscant la igualada però era el Sant Pere qui es trobava molt més còmode sobre el terreny de joc. Ana Ríos tornava a ser la protagonista del partit en el minut 62 fent el 2-0 que deixava pràcticament sentenciat el partit. Amb un Sant Pere dominant en el marcador i un Sant Andreu lluny d’apropar’s-hi, els minuts van anar passant fins que Paula tancava el partit amb el 3-0 a falta de deu minuts. Mariona Masferrer va ser expulsada amb vermella directa quan mancaven cinc minuts pel final del partit i es perdrà la propera jornada.

FITXA TÈCNICA

FC SANT PERE PESCADOR: Xenia, Mireia, Paula, Ana Ríos, Silvia, Tais, Cristina, Marina, Jennifer, Sara, Cynthia

UE SANT ANDREU: Aranzazu, Labrador, Garrido, Mariona Masferrer, Maria Rubio, Borgström, Agudo, Poza, Adri, Tania, Natalia

GOLS: Ana Ríos (1-0, 7′), Ana Ríos, (2-0, 62′), Paula (3-0, 79′)

 

Foto: Pedro Salado – UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS