El Sant Andreu vol reivindicar-se aquest diumenge al Narcís Sala davant la visita del FC Ascó (12h). L’equip de Mikel Azparren ha encaixat dues derrotes consecutives a casa contra el Peralada i l’Olot i pretén retrobar-se amb la victòria després de la desfeta a Manlleu. Davant, però, hi haurà un equip que acumula nou jornades invicte.

La carta de presentació de l’Ascó convida a pensar que el duel tendirà a la igualtat. Nou jornades sense perdre, amb tres victòries i sis empats, han propulsat els asconencs fins la sisena posició (18 punts). Per la seva banda, el Sant Andreu és vuitè amb 17 punts i es manté a quatre de la zona de promoció. Tornar a guanyar al Narcís Sala i, si pot ser, deixar la porteria a zero són els reptes dels quadribarrats.

“L’Ascó arriba amb una dinàmica molt bona, és un rival perillós“, ha advertit el tècnic andreuenc, Mikel Azparren, en declaracions a BTV. Ha afegit que “tenim el repte de tornar a guanyar al Narcís Sala“, on fins fa dues setmanes el Sant Andreu era inexpugnable. Recuperar la fortalesa  a casa passa per fer un bon partit amb el suport de l’afició i derrotar el conjunt de la Ribera d’Ebre.

A més, no encaixar gols és també una assignatura pendent pel Sant Andreu. Malgrat les bones actuacions de Segovia i de la línia defensiva, l’equip ha rebut 18 gols en 12 jornades i només ha assecat el rival en dues ocasions (1-0 davant el Castelldefels i 0-0 a La Jonquera).

Precedents

La temporada passada l’Ascó va ser capaç de guanyar al Narcís Sala per 0 a 1 en el partit que va coincidir amb la Festa Major de Sant Andreu de Palomar, mentre que els andreuencs van derrotar l’equip tarragoní a domicili per 1 a 2 amb un gol de xilena de Melo i un altre de Roca.

Baixes

L’Ascó té la baixa de David Silva per sanció, mentre que el Sant Andreu té els dubtes de David López i Sekou, que arrosseguen molèsties físiques. Carroza ja va entrar a la darrera convocatòria la setmana passada i Luismi ha entrenat amb normalitat tota la setmana. Azparren també recupera Jorge Muñoz i Ton Alcover, que van ser baixa a Manlleu per sanció.

UE SANT ANDREU – FC ASCÓ

Competició: Jornada 13 de la Tercera Divisió (Grup V).
Horari: diumenge 6 de novembre, a les 12h.
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Rubén Mancera Antón (del. Maresme), assistit per Ignacio Bosca Salvador (Maresme) i Eduardo Hernández Cacho (Maresme).
Seguiment: @uesantandreu, Ràdio Trinijove i BTV.

Fotografia: Segovia ha estat escollit MVP del mes d’octubre. | Judit Andreu – UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS