El derbi es queda a casa (2-0)

El Sant Andreu es va imposar sense problemes a la Guineueta per 2-0

Tres punts més al sarró. El Sant Andreu va superar sense excessius problemes a la Guineueta per 2-0 i s’apropa a la zona capdavantera de la classificació. Dos gols abans del descans van deixar encarrilat el partit que encara es va posar més de cara per les quadribarrades quan la Guineueta es va quedar en inferioritat numèrica.

Amb ganes de seguir sumant, el partit va començar amb un clar domini andreuenc. Les quadribarrades van fer valer el factor camp des d’un inici i van gaudir de les millors ocasions. No va ser però, fins al minut 25 que Adri feia el primer gol per a les andreuenques, que va significar el sisè gol al seu compte particular. Lluny de conformar-se amb aquest curt resultat, el Sant Andreu va optar per seguir atacant i buscar la tranquil·litat al marcador que va arribar quan Poza, en el minut 40, feia en 2-0.

Gràcies a aquest avantatge, l’equip d’Aida Garcia va sortir més tranquil a la segona meitat i en el minut 59, Claudia Badia era expulsada amb vermella directa. Amb el marcador favorable i les rivals jugant amb inferioritat numèrica, el Sant Andreu només va haver de veure passar els minuts per aconseguir la cinquena victòria de la temporada que les col·loca en la cinquena posició de la lliga.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu: Aranzazu, Labrador, Borgström, Agudo, Poza, Adri, Tania, Natalia, Alba, Mariona, Maria

Guineueta: Maria del Carmen, Josefa, Ester, Irene, Tamara, Marta, Melodia, Maria, Verónica, Eva María, Vanesa

Gols: Adri (1-0, 25′), Poza (2-0, 40′)

Més en

Carpa de venda d’entrades a Fabra i Puig, 1

Premsa24 de maig de 2018

Carroza: ‘Afrontem la tornada amb serietat i il·lusió’

Premsa24 de maig de 2018

Sancionen Mikel Azparren amb dos partits

Premsa24 de maig de 2018

El futbol base es mobilitza per animar el Sant Andreu

Premsa24 de maig de 2018