El gol gira l’esquena al Sant Andreu (0-1)

Les andreuenques van posar les ocasions i el Santa Susanna, el gol

El Sant Andreu va perdre el passat diumenge en el duel de nouvinguts a la categoria contra el Santa Susanna. Les andreuenques, tot i gaudir de les millors ocasions, van cedir una nova derrota com a locals que les deixa a la zona mitja de la taula.

L’inici del partit va ser totalment per a les visitants i aquesta superioritat va quedar reflectida al marcador en el minut 8 quan Emma obria el marcador a favor del Santa Susanna. Poc a por però, les quadribarrades van anar guanyant terreny a les visitants per fer-se amb el joc del partit. Tot i això, els últims minuts de la primera meitat el control de la pilota va ser visitant.

A la segona part, amb quaranta minuts per intentar donar la volta al marcador, el Sant Andreu va agafar les regnes del partit i va gaudir de les millors ocasions, aprofitant les sortides de pilota de les maresmenques per robar i atacar ràpidament i directament a la porteria. Nadia va tenir les ocasions més bones per al Sant Andreu però totes elles, com si d’una repetició es tractés, van marxar fora a un pam de la porteria.

Amb aquesta derrota el Sant Andreu queda a la zona mitja de la taula i aquesta setmana descansarà. La propera jornada serà el dia 10 de desembre contra l’Espanyol a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu: Sportiello, Raquel, Parera, Lucia, Julia, Judith, Nadia, Marina, Poquet, Paula, Eva

Santa Susanna: Carla, Maria, Ariadna, Emma, Iman, Laura, Marina, Jazmin, Uma, Laia, Alba

Gol: Emma (0-1, 8′)

 

Foto: Pedro Salado – UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS