El Juvenil A té set de victòria

El Juvenil A visita el CF Damm aquest dissabte al migdia (12h) en un nou partit contra un equip de la zona alta de la Divisió d’Honor. Després de caure a casa davant del Cornellà, el conjunt de Josep Vicenç Mestre té ganes de victòria al Feliu i Codina contra l’equip cerveser, un altre rival complicat.

Sumar punts contra el Damm a domicili és l’objectiu del Juvenil A. Caldrà millorar les prestacions defensives respecte al 3 a 4 de la setmana passada i intentar mantenir l’eficàcia golejadora demostrada contra el Cornellà. Ara bé, de moment aquesta temporada el Juvenil A ha sumat més punts a domicili que al Narcís Sala i els nois de Josep Vicenç Mestre tenen set de victòria.

Els andreuencs han aconseguit tres de les quatre victòries fora de casa, que amb un empat sumen deu punts. A l’estadi quadribarrat cinc punts amb una victòria, dos empats i tres derrotes. El Damm també ha cedit punts a casa, però acumula cinc jornades sense perdre. A més, és un dels equips més golejadors (21) del campionat.

“Tenim ganes de guanyar, hi ha hagut molta intensitat aquesta setmana i ja és hora de vèncer contra un equip que està per sobre nostre a la classificació”, ha destacat Mestre en la prèvia de l’encontre. L’entrenador andreuenc es mostra optimista perquè “els jugadors es senten més còmodes amb la pilota, ho estem treballant”.

Sobre el Damm, Mestre ha explicat que “tenen un atac brutal, amb jugadors que desitjaria tenir qualsevol equip de Divisió d’Honor”. Ha assegurat que el Juvenil A pot competir amb les seves armes: “intentar tenir més la pilota que ells i evitar les transicions ràpides, serà vital fer-ho perquè en això són molt bons”. El tècnic quadribarrat creu que serà un partit emocionant com el de la setmana passada, però espera que tingui “un final feliç”.

Les baixes andreuenques per l’encontre són Dani Homet, que continua recuperant-se de la lesió, i Xu Xu, que descansarà per evitar que recaigui de les molèsties que li han impedit debutar amb el Juvenil A.

CF DAMM – JUVENIL A

Competició: Jornada 13 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III)
Horari: dissabte 19 de novembre, a les 12h
Estadi: Municipal Feliu i Codina

Fotografia: Els quadribarrats durant el partit contra el Santo Domingo. | Severino Fernández – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS