El Juvenil A vol allargar la ratxa

El Juvenil A rep aquest dissabte (18h) la UE Cornellà al Narcís Sala. El conjunt dirigit per Josep Vicenç Mestre vol allargar la ratxa i sumar punts a casa davant un rival complicat, ara mateix situat tercer a la classificació. Serà el primer retorn de l’actual tècnic de l’equip del Baix Llobregat, Rubén García, a l’estadi andreuenc.

Molta gent coincideix en assenyalar el partit entre els juvenils del Sant Andreu i del Cornellà com especial per la càrrega sentimental. L’actual tècnic verd, Rubén García, va estar onze temporades al futbol base andreuenc abans de canviar d’aires. Amb ell van marxar col·laboradors de sentiment quadribarrat, com Julio Pérez. Al vestidor andreuenc també hi ha jugadors que tenen un vincle estret amb els seus exentrenadors.

Més enllà de les emocions, es disputen tres punts importants. El Juvenil A vol continuar sumant i posar més distància amb la zona baixa, mentre que el Cornellà es vol consolidar a la tercera posició i seguir de prop l’Espanyol. “Ens espera un rival complicadíssim, molt incòmode i amb un entrenador que es coneix tots els racons del Narcís Sala”, ha destacat Josep Vicenç Mestre.

El tècnic andreuenc preveu un encontre “espectacular” per la competitivitat d’ambdós conjunts. El Cornellà és el juvenil menys golejat de tots els grups de la Divisió d’Honor, amb només sis gols encaixats. De fet, només ha rebut dos gols les darreres vuit jornades. “És un equip que es troba còmode sense pilota, però intentarem tenir-la més, marcar el primer gol serà clau“, ha afirmat Mestre.

“Serà un partit maco i competit, ningú donarà una pilota per perduda. Volem brindar una segona victòria a l’afició“, ha explicat. Gerard Angerri és alta després de caure de la convocatòria la setmana passada per unes molèsties físiques, però Homet i Xu continuen a l’infermeria.

JUVENIL A – UE CORNELLÀ

Competició: Jornada 12 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III).
Horari: dissabte 12 de novembre, a les 18h.
Estadi: Narcís Sala.

Fotografia: Severino Fernández – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS