El Sant Andreu, present en els actes contra la violència de gènere

Natalia Sanahuja, Núria Lorenzo i Alba Esquena van representar el club

El Sant Andreu va estar present als actes contra la violència de gènere que van tenir lloc al barri el passat divendres. Natalia Sanahuja, Núria Lorenzo i Alba Esquena van representar l’entitat quadribarrada en un acte on es va llegir el manifest contra la violència de gènere  a més de notícies que han anat sortint a la premsa sobre aquests fets que, d’una vegada per totes, han de quedar eradicats de la nostra societat.

L’acte, que va tenir lloc a la Fàbrica de Sant Andreu, també hi va participar Carmen Andrés, regidora pel districte de l’Ajuntament de Barcelona.

Un acte obert a tothom

Els nois i les noies de l’Espai Jove Garcilaso van crear i llegir el seu manifest i van ser protagonistes d’actuacions: el rap de rebuig contra la violència de gènere i una dansa al mig de la plaça. Entre totes les persones es van encendre les espelmes al voltant del símbol de la dona. L’acte de districte va ser obert a tothom: associacions i persones del consell, jovent i responsables de l’Espai jove, mossos, escola d’adults i persones que es van acostar a participar.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS