El Senior B no pot amb el líder

Derrota quadribarrada davant els líders (73-67)

Després de guanyar el darrer cap de setmana a la Salle Horta, el Sant Andreu va patir una desfeta contra els actuals líders de la categoria, el CB Canyelles.

Tot i l’inici descafeinat tant en atac com en defensa, els quadribarrats van poder aguantar l’empenta anotadora inicial de l’equip rival que ja dominava en el marcador al final del primer quart per 19-28. Durant el segon quart de partit, la tònica va seguir igual amb un Canyelles dominador i un Sant Andreu que intentava aturar els atacs visitants. Amb tot, es va arribar al descans amb un 32-42 favorable al CB Canyelles.

A la segona meitat del partit, el Sant Andreu va pujar d’intensitat defensiva per poder contrarrestar els efectius atacs del CB Canyelles i així poder aturar el seu jugador estrella que va portar de corcoll als quadribarrats durant tot el partit. Amb un parcial de 15-15 es va arribar al final del tercer quart on la diferència en el marcador seguia sent favorable als visitants que gaudien d’un +10 de diferència. Amb aquest poc marge de maniobra, el Sant Andreu va intensificar-se defensivament i ofensivament per intentar apropar-se al marcador i mantenir opcions fins al final del partit però les faltes personals van acabar perjudicant els quadribarrats que van veure com el Canyelles s’imposava per un 67-73.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS