Estat de les lesions de Luismi i Joel

Les dues últimes jornades s’han saldat amb dues victòries del Sant Andreu, però l’equip ha perdut Luismi Gracia i Joel Armengol per lesió.

Luismi va haver de demanar el canvi just abans de començar el partit contra el Júpiter per unes molèsties al genoll. Després de les proves pertinents, s’ha decidit que passi pel quiròfan el pròxim dimarts per sotmetre’s a una intervenció al menisc que el tindrà unes setmanes fora dels terrenys de joc. Un cop operat, Luismi iniciarà la seva recuperació.

Joel no va poder acabar el darrer encontre contra el Santfeliuenc per unes molèsties al peu. El migcentre té el cinquè metatersià trencat i també estarà unes setmanes de baixa. En principi no passarà pel quiròfan, però tampoc està descartat a l’espera de veure com evoluciona la lesió els pròxims dies.

Des del Club i des del vestidor volem enviar un missatge de suport i d’ànims a ambdós jugadors. Esperem que aviat estiguin recuperats per tornar a ajudar l’equip.

Fotografia: Joel i Luismi, dues lesions en una setmana. | Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS