I si ara és la bona?

El juvenil cadet rep l’Atlètic Vilafranca amb l’objectiu d’estrenar-se a casa

Després de tres jornades com a locals, les noies del juvenil cadet encara no han pogut celebrar cap victòria al Narcís Sala. De fet, el bagatge és d’un sol punt dels nou disputats fins ara com a locals. Les dimensions del terreny de joc són les principals enemigues pel conjunt de  Yannick Llaugé que aposta per un futbol molt intens que, a mesura que passen els minuts, passa factura.

Lluny de buscar excuses les quadribarrades rebran el diumenge l’Atlètic Vilafranca a les 16:15h, un rival perillós que arriba al Narcís Sala dins de la zona de descens i que va aconseguir la seva primera victòria contra el Sabadell fa dues jornades. Per la seva part, el Sant Andreu arriba al partit després de vèncer en la seva visita a la PBB La Roca i amb un objectiu ben clar. Començar a sumar de tres en tres també com a locals.

UE SANT ANDREU – ATLÈTIC VILAFRANCA

Competició: Jornada 07 de Primera Divisió
Horari: diumenge 13 de novembre, a les 16:15 h
Estadi: Narcís Sala

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS