La maledicció de l’últim minut (1-2)

El Juvenil A va caure derrotat novament al Narcís Sala davant el Nàstic de Tarragona a causa d’un gol en els instants finals del partit. Seydou Kiendrebeogo va avançar els andreuencs i Ion va reestablir l’empat abans del descans. A la segona meitat, l’equip de Josep Vicenç Mestre va gaudir d’oportunitats suficients per guanyar, però un gol d’Àlex al al darrer minut va sentenciar els quadribarrats.

Sembla una maledicció. El Juvenil A va tornar a perdre punts a les acaballes de l’encontre. De les set derrotes que acumulen els andreuencs, quatre s’han produït amb un gol a les acaballes del partit: 2-1 contra l’Espanyol, 1-2 davant l’Atlètic Balears, 3-4 enfront del Cornellà i aquest 1-2 amb el Nàstic de Tarragona.

Novament Seydou Kiendrebeogo va trencar la igualtat inicial amb un gran gol de volea després de rebre una bona passada profunda a l’esquena de la defensa visitant (9′). El Nàstic va reaccionar i a la mitja hora de joc un mal rebuig defensiu va propiciar el gol de l’empat amb un xut col·locat des de fora l’àrea d’Ion (38′).

A la represa, el Juvenil A va gaudir d’oportunitats per tornar a agafar avantatge però va perdonar. Reñé no va poder rematar una centrada entre els tres pals (68′) i poc després arribaria una doble ocasió molt clara pels andreuencs. Sergi Martínez va rebre una passada a l’espai i es va plantar sol davant el porter, que va rebutjar l’u contra u i, a la següent acció, va desviar una vaselina d’Ortega.

En es minuts finals l’encontre es va trencar i al Sant Andreu li va tornar a sortir creu al darrer minut. Una errada defensiva va propiciar el gol d’Àlex, que sentenciava la tercera derrota consecutiva pels quadribarrats. La setmana vinent, el Juvenil A intentarà tancar la primera volta amb una victòria al camp del Ferriolense (dissabte, 12:45h), un altre rival directe per fugir de la zona de descens.

FITXA TÈCNICA

Juvenil A (1): Luque, Prado, Gómez, Almirall, Fabregat, Ortega, Reñé (Martínez, 79′), Vives (Ferrer, 61′), Montejo, Kiendrebeogo i El Harrak.

C. Gimnàstic de Tarragona (2): José, Tomás, Pol, Iker, Nil, Cala, Prats (Víctor, 83′), Ion, Aitor (Àlex, 61′), Ayats (Verge, 69′) i Toldrà (Marc, 89′).

Gols: 1-0 Kiendrebeogo (9′), 1-1 Ion (28′), 1-2 Àlex (90+3′).

Àrbitre: Sr. García Rosel, va amonestar Gómez (58′), Almirall (85′) i Ferrer (89′) pels locals i Tomás (37′), Iker (46′), José (86′), Cala (86′) i Verge (89′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 14 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III), disputat al Narcís Sala.

Fotografia: L’autor del gol andreuenc, Seydou Kiendrebeogo, envoltat per la defensa visitant. | Severino Fernández – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS