La secció de bàsquet de la UE Sant Andreu busca nens per a l’escola

Després de tres anys, l’entitat quadribarrada vol seguir creixent

Actualment la secció de bàsquet de la UE Sant Andreu compta amb més de 100 nens i nenes que la fan tota una referència dins d’aquest esport. Amb tot, l’entitat quadribarrada segueix buscant nois i noies que els agradi aquest esport per formar part de l’equip andreuenc.

A dia d’avui, la UE Sant Andreu Bàsquet compta amb un equip Mini mixte, 2 Pre-Minis mixtes  i una Escola de Bàsquet. Aquesta última està composada per nens i nenes de 6 a 8 anys d’edat que aprenen les nocions més bàsiques d’aquest esport com són botar la pilota, tirar i passar-la a través de diferents jocs educatius. L’objectiu principal de l’entitat quadribarrada és fer créixer aquesta Escola  per seguir formant als nens i nenes que, en un futur no gaire llunyà, seran els representants d’aquesta entitat.

Els horaris d’entrenaments són dilluns i dimecres de 17:45 a 18:45 a l’Escola Pegaso i qualsevol nen o nena que estigui interessat pot anar a entrenar per provar-se en un nou esport sense cap mena de compromís. Així mateix, us deixem un mail de contacte per a resoldre qualsevol mena de dubte: inscripcions@uesabasket.com

Presentació el proper dia 18 de desembre

El proper mes de desembre tindrà lloc la presentació de tots els equips de bàsquet de l’entitat quadribarrada. Aquest acte es durà a terme al Pavelló CEM Trinitat Vella situat al carrer Via Barcino s/n. Hi esteu convidats!

 

Foto: UE Sant Andreu Bàsket

 

 

Més en

Prèvia: Sant Gabriel ‘B’ – Sant Andreu

Premsa16 de desembre de 2017

Torrons sent segons?

Premsa16 de desembre de 2017

El Sant Andreu visita la Casa Asil un any més

Premsa15 de desembre de 2017

Prèvia: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa15 de desembre de 2017