La secció de bàsquet de la UE Sant Andreu busca nens per a l’escola

Després de tres anys, l’entitat quadribarrada vol seguir creixent

Actualment la secció de bàsquet de la UE Sant Andreu compta amb més de 100 nens i nenes que la fan tota una referència dins d’aquest esport. Amb tot, l’entitat quadribarrada segueix buscant nois i noies que els agradi aquest esport per formar part de l’equip andreuenc.

A dia d’avui, la UE Sant Andreu Bàsquet compta amb un equip Mini mixte, 2 Pre-Minis mixtes  i una Escola de Bàsquet. Aquesta última està composada per nens i nenes de 6 a 8 anys d’edat que aprenen les nocions més bàsiques d’aquest esport com són botar la pilota, tirar i passar-la a través de diferents jocs educatius. L’objectiu principal de l’entitat quadribarrada és fer créixer aquesta Escola  per seguir formant als nens i nenes que, en un futur no gaire llunyà, seran els representants d’aquesta entitat.

Els horaris d’entrenaments són dilluns i dimecres de 17:45 a 18:45 a l’Escola Pegaso i qualsevol nen o nena que estigui interessat pot anar a entrenar per provar-se en un nou esport sense cap mena de compromís. Així mateix, us deixem un mail de contacte per a resoldre qualsevol mena de dubte: inscripcions@uesabasket.com

Presentació el proper dia 18 de desembre

El proper mes de desembre tindrà lloc la presentació de tots els equips de bàsquet de l’entitat quadribarrada. Aquest acte es durà a terme al Pavelló CEM Trinitat Vella situat al carrer Via Barcino s/n. Hi esteu convidats!

 

Foto: UE Sant Andreu Bàsket

 

 

Més en

El Sant Andreu engega motors

Premsa18 de juliol de 2018

Presentació de la temporada 2018/2019

Premsa17 de juliol de 2018

Horari d’estiu de les oficines del Narcís Sala

Premsa13 de juliol de 2018

Luismi Gracia penja les botes i s’incorpora a l’estructura esportiva del Sant Andreu

Premsa11 de juliol de 2018