Oportunitat d’or pel Juvenil A

El Juvenil A buscarà aquest dissabte una victòria al camp del Santo Domingo Juventud (16h) que l’allunyi de la zona de descens de la Divisió d’Honor. Els andreuencs estan quatre punts per sobre de la zona perillosa i la podria deixar a set punts en cas de guanyar l’encontre, una oportunitat d’or per l’equip de Josep Vicenç Mestre.

El Juvenil A té una bona oportunitat aquesta jornada per allunyar-se de les places de descens. Els quadribarrats, a més, volen retrobar-se amb la victòria després de perdre contra el Mallorca i empatar al Narcís Sala amb el Real Zaragoza en un bon partit dels locals en línies generals.

Tot i que el Santo Domingo ocupa posicions de descens, només es troba a quatre punts dels andreuencs, que són novens amb dotze. L’entrenador del Juvenil A, Josep Vicenç Mestre, ha advertit que el rival “a casa es fa molt fort, són un equip novell a la categoria però competeixen molt bé”.

“És un partit clau per nosaltres i vital per ells“, ha assegurat Mestre, i ha afegit que els andreuencs intentaran guanyar tot i que s’enfronten a un equip que defensa amb cinc homes i que és fort en les jugades d’estratègia. Angerri, Homet i Xu, per lesió, són les tres baixes del Juvenil A per aquest encontre.

CF SANTO DOMINGO J – JUVENIL A

Competició: Jornada 11 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III).
Horari: dissabte 5 de novembre, a les 16h.
Estadi: Torre Ramona.

Fotografia: Una acció del darrer partit davant el Real Zaragoza. | Severino Fernández – UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS