Partit trampa contra el Santfeliuenc

El Sant Andreu rep el Santfeliuenc al Narcís Sala aquest diumenge al migdia (12h). L’equip de Mikel Azparren no es vol distreure després de la victòria en el derbi contra el Júpiter i prèviament al desplaçament al Nou Sardenya contra el Santfeliuenc, un rival incòmode que només ha perdut un dels darrers set partits.

No val a badar. El Sant Andreu s’ha reenganxat a la lluita per la quarta plaça després de guanyar a La Verneda i ha recuperat les bones sensacions. La visita del Santfeliuenc al Narcís Sala es presenta com un partit trampa, atès que coincideix entre dos derbis. Però la realitat és que l’equip del Baix Llobregat només ha perdut una de les últimes set jornades i que, a domicili, ha sumat en més encontres dels que ha perdut (dues victòries, dos empats i tres derrotes).

Els de Mikel Azparren tenen l’incentiu afegit de tornar a guanyar al Narcís Sala després de dues derrotes (Peralada i Olot) i l’empat de fa dues setmanes davant l’Ascó. “Hem de controlar millor les transicions defensives després de les pèrdues i minimitzar-les”, ha explicat Azparren a la prèvia de Barcelona Televisió. El tècnic navarrès ha destacat que a vegades el Sant Andreu rep contracops perillosos  “pel domini del partit i la pròpia identitat de l’equip de tenir la possessió i anar endavant”.

Els andreuencs són setens amb 21 punts, a un de la quarta plaça. A més, aquesta jornada s’enfronten el quart contra el cinquè (Palamós-Ascó) i el Figueres, sisè, juga a Cerdanyola. Un empat en el primer duel i una punxada dels figuerencs, combinada amb la victòria quadribarrada, tornarien a situar el Sant Andreu en zona de promoció. Per la seva banda, el Santfeliuenc és onzè amb 16 punts, a la zona tranquil·la de la taula.

Precedents

La temporada passada es va registrar una victòria per cada equip. A la primera volta, victòria per la mínima (1-0) pels del Baix Llobregat, i a la segona victòria del Sant Andreu (2-0) al Narcís Sala amb gols de Manu Viale de falta directa i d’Albert Yagüe.

Baixes

El Sant Andreu no podrà comptar amb Dani Guerrero, sancionat per l’acumulació de cinc targetes grogues, ni amb Luismi, baixa per lesió. L’alta principal és Noguera, que torna després de complir un partit de sanció, i la recuperació de Sekou, que va disputar mitja hora la darrera jornada. Per la seva part, el Santfeliuenc té les baixes de Carles Tena i de Víctor Márquez per sanció.

UE SANT ANDREU – SANTFELIUENC FC

Competició: Jornada 15 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 20 de novembre, a les 12h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Gerard Brull Acerete (del. Girona), assistit per Guillem Batlle Capa (Girona) i Juan Manuel García Gómez (Figueres)
Seguiment: @uesantandreu, Ràdio Trinijove i Ràdio Sant Feliu.

Fotografia: Carroza, en una acció contra el Júpiter. | Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS