Pluja de gols amb desenllaç cruel (3-4)

El Juvenil A va caure derrotat en temps afegit davant el Cornellà després d’un autèntic partidàs al Narcís Sala. Seydou Kiendrebeogo va avançar els andreuencs a l’inici, però Joel i Ricard van remuntar pels visitants. Almirall tornava a reestablir l’empat al segon temps, Moreno anotava pels verds i Montejo posava les taules. Al darrer minut de l’encontre, una rematada de Carles enfonsava els locals.

Gran partit de l’equip de Josep Vicenç Mestre malgrat la derrota i encaixar quatre gols al Narcís Sala. El Cornellà era l’equip menys golejat de tots els grups de Divisió d’Honor amb només sis gols encaixats i havia rebut dos dianes les darreres sis jornades.

El Juvenil A va trencar aquesta ratxa al minut 3 amb un xut creuat de Seydou Kiendrebeogo després d’una jugada personal en què va driblar tres jugadors. Els andreuencs van controlar el partit, però el Cornellà va reaccionar i en cinc minuts abans del descans va remuntar. Dues internades de Joel i Ricard per banda esquerra, finalitzades amb xuts pel primer pal en rebre passades a l’esquena de la defensa quadribarrada, van donar avantatge als visitants al descans.

El Juvenil A va sortir del vestidor com un huracà i es va apoderar del domini de l’encontre. Una falta centrada per Aitor Vives va originar el gol de l’empat al minut 58 amb un cop de cap inapel·lable de Sergi Almirall, que ha anotat per segona jornada consecutiva. Però el Cornellà va respondre amb la mateixa medicina: centrada d’una falta llunyana dins l’àrea i la rematada de Moreno sorprenia Joan Fernández (67′).

Lluny d’enfonsar-se, els de Josep Vicenç Mestre van tornar a demostrar caràcter i van empatar en una espectacular acció de Marc Montejo, en rebre una passada a la frontal va superar el central amb un barret i va definir amb una magnífica vaselina davant la sortida desesperada del porter verd. Tot i l’esforç, el Juvenil A va veure com el Cornellà marcava el definitiu 3 a 4 en temps afegit: centrada des de l’esquerra, pilota morta dins l’àrea i gol de Carles.

El Sant Andreu va merèixer sumar almenys un punt davant el tercer classificat. Els andreuencs es mantenen a la zona mitja de la Divisió d’Honor, novens amb 15 punts. El pròxim dissabte (12h), visita complicada al Municipal Feliu i Codina per enfrontar-se a la Damm.

FITXA TÈCNICA

Juvenil A (3): Fernández, Espígol (Prado, 45′), Gómez, Almirall, Fabregat, Martínez, Reñé (Ortega, 75′), Ferrer (Angerri, 83′), Vives, Montejo i Kiendrebeogo.

UE Cornellà (4): Ramon, Sierra, Guille, Carles, Ricard, Moreno (Serra, 84′), Jaume (Víctor, 76′), Gilbert, Aks (Kike, 83′), Roger (Carlos, 66′) i Joel.

Gols: 1-0 Kiendrebeogo (3′), 1-1 Ricard (35′), 1-2 Joel (40′), 2-2 Almirall (58′), 2-3 Moreno (67′), 3-3 Montejo (72′), 3-4 Carles (90+2′).

Àrbitre: Sr. Romero Freixas, ha amonestat Vives pels locals i Ricard i Joel pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 12 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III), disputat al Narcís Sala.

Fotografia: Severino Fernández – UESA

RESUM DE BTV

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS