Prova de foc per veure’s adalt

El Sant Andreu visita el Fontsanta-Fatjó demà a les 20:00h

L’equip de Yannick Llaugé té demà una prova de foc contra el Fontsanta-Fatjó per veure’s en la zona alta de la lliga. Les quadribarrades arriben després de cedir un empat com a locals contra l’Atlètic Vilafranca que buscaran de fer bo superant l’equip de Cornellà. Amb tot, el Fontsanta-Fatjó ocupa la novena posició amb  tres punts menys que el Sant Andreu i vol assentar-se en la zona tranquil·la de la classificació.

Les andreuenques, que han aconseguit nou dels onze punts com a visitants, buscaran fer bona aquesta dinàmica i tornar a sumar tres punts lluny del Narcís Sala per mirar cap a la zona que dóna accés a la Copa Catalunya i que actualment tenen a dos punts.

FONTSANTA-FATJÓ – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 08 de Primera Divisió
Horari: dissabte 19de novembre, a les 20:00 h
Estadi: Municipal Fontsanta-Fatjó

 

Foto: Pedro Salado – UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS