Prova de foc per veure’s adalt

El Sant Andreu visita el Fontsanta-Fatjó demà a les 20:00h

L’equip de Yannick Llaugé té demà una prova de foc contra el Fontsanta-Fatjó per veure’s en la zona alta de la lliga. Les quadribarrades arriben després de cedir un empat com a locals contra l’Atlètic Vilafranca que buscaran de fer bo superant l’equip de Cornellà. Amb tot, el Fontsanta-Fatjó ocupa la novena posició amb  tres punts menys que el Sant Andreu i vol assentar-se en la zona tranquil·la de la classificació.

Les andreuenques, que han aconseguit nou dels onze punts com a visitants, buscaran fer bona aquesta dinàmica i tornar a sumar tres punts lluny del Narcís Sala per mirar cap a la zona que dóna accés a la Copa Catalunya i que actualment tenen a dos punts.

FONTSANTA-FATJÓ – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 08 de Primera Divisió
Horari: dissabte 19de novembre, a les 20:00 h
Estadi: Municipal Fontsanta-Fatjó

 

Foto: Pedro Salado – UE Sant Andreu

Més en

Carpa de venda d’entrades a Fabra i Puig, 1

Premsa24 de maig de 2018

Carroza: ‘Afrontem la tornada amb serietat i il·lusió’

Premsa24 de maig de 2018

Sancionen Mikel Azparren amb dos partits

Premsa24 de maig de 2018

El futbol base es mobilitza per animar el Sant Andreu

Premsa24 de maig de 2018