Reacció tardívola del Sant Andreu (2-5)

L’Atlètic Prat-Delta va superar el Sant Andreu amb contundència

No va ser el millor dia. Les noies d’Aida Garcia van caure per un contundent 2-5 contra l’Atlètic Prat-Delta en la vuitena jornada de lliga. Una mala primera part va acabar condemnant les quadribarrades a la derrota tot i la reacció a la segona meitat.

Onze minuts per a oblidar de la primera meitat van decidir el partit. Des del minut 24 on l’Atlètic Prat-Delta va obrir el marcador, fins en el minut 35 on Míriam Sánchez va aconseguir un doblet en un minut, el Sant Andreu va desaparèixer de la gespa del Narcís Sala.

Amb un 0-4 per remuntar, la feina semblava complicada per a les d’Aida Garcia. Amb tot, un doblet de Tània Moyano feia creure en una remuntada que no va acabar d’arribar i és que en el minut 67 les visitants segellaven el partit gràcies a un gol de Maria Farreras que va ser el definitiu 2-5.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (2): Ainara, Andrea, Alba, Borgström, Agudo, Poza, Adriana, Tània, Maria i Mariona.

At. Prat-Delta (5): Sònia, Anabel, Laura, Alba, Míriam, Maria, Laura, Cristina, Mònica, Judith i Jèssica.

Gols: 0-1 Míriam (24′), 0-2 Jèssica (29′), 0-3 Míriam (35′), 0-4 Míriam (35′), 1-4 Tània (51′), 2-4 Tània (64′), 2-5 Maria (67′).

Fotografia: Pedro Salado – UE Sant Andreu

Més en

[VÍDEO] Encara no ets soci del Sant Andreu?

Premsa16 d'agost de 2017

El CE Districte 030, batejat com a Sant Andreu Atlètic

Premsa14 d'agost de 2017

Bones sensacions de cara l’inici de la lliga (3-0)

Premsa14 d'agost de 2017

Últim test abans del debut

Premsa12 d'agost de 2017