Resultats de la UESA Bàsquet, 30/10

Sènior ‘A’ Masculí 41-49 BC Sant Joan Despí ‘B’

El Sant Andreu va remar a contracorrent i no va aconseguir remuntar un partit que es va complicar al segon quart. En el primer, el control era dels andreuencs gràcies a una circulació ràpida, el bon joc interior dels pivots i els tirs clars exteriors, que van cloure el període amb un 11 a 5 favorable. En canvi, en el segon es va trencar el matx amb un parcial de 5 a 20 a causa de les pèrdues i la pressió del Sant Joan Despí a tota la pista (16-25).

L’inici de la segona meitat no presentava millores pels del Sant Andreu. Els visitants van aconseguir una diferència de 18 punts, però un temps mort i una defensa en zona van frenar la sagnía dels quadribarrats i retallar la distància fins el 28 a 40. El parcial del darrer quart (13-9) va ser insuficient per guanyar el partit tot i la remuntada andreuenca.

Sènior ‘B’ Masculí 49-57 SE Sant Medir ‘B’

El Sant Andreu va plantar cara al líder de la lliga, malgrat la derrota final. Els quarts es van decidir per només un punt de diferència fins l’últim, arribant a la mitja part amb un empat a 27 en el marcador. El baix resultat resalta que en aquests partit va imperar la defensa sobre l’atac, fet destacat perquè els andreuencs han millorat en aquesta faceta del joc.

Va ser un partit dur jugat de tu a tu tot i la diferència dels 8 punts finals, un avantatge que el Sant Medir va aconseguir en un final ajustat. En aquesta fase final el cansament, les faltes i el poc encert en el tir exterior i des de la línia de tir lliure van decidir l’encontre a favor dels visitants.

CB CIC B 51-47 Sènior Femení

Aquest diumenge les noies van jugar a Sant Gervasi un partit molt igualat i emocionant. El CIC van fer un inici bastant fort, estrenant el marcador amb un triple i diverses cistelles deixant el Sant Andreu per darrere en el marcador. Cap a la meitat del primer quart les andreuenques van despertar i es van ficar al nivell de les rivals guanyant el primer quart 13-16. L’encontre va esdevenir bastant intens, ja que les del CIC treballaven molt en defensa a la base, però les andreuenques van saber sortir d’aquesta pressió i es va arribar al descans amb un 25 a 28.

14876527_1809328842612882_7841082919286106257_o

El tercer quart sempre és el que perjudica a les noies del Sant Andreu. No van fer un mal període, però van fallar moltes cistelles sota el cèrcol i el que les va perjudicar més van ser els tirs lliures fallats. En canvi, les locals van tenir un gran encert i van capgirar l’electrònic (39-37). Al darrer temps, les andreuenques estaven molt carregades de faltes. Ambdós equips van fallar molts tirs lliures, claus en el tram final del partit.

A minut del xiulet final, les noies del Sant Andreu van anotar un triple però no van poder empatar el marcador deixant-lo en un 51 a 47. Cal destacar el gran partit d’Anna Pérez, amb 3 triples anotats i la intervenció d’ Anna Socias, pivot clau amb 10 punts anotats. El pròxim diumenge les noies jugaràn a casa (CEM Trinitat Vella) a les 17.30h contra Aracena AEC Collblanc B.

Fotografies: UESA Bàsquet

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS