Resultats de la UESA Bàsquet, 6/11

Sènir Femení: UE Sant Andreu 55-47 Aracena AEC Collblanc

Victòria del Sènior Femení en la visita de l’Aracena AEC Collblanc. El primer quart va ser igualat i va finalitzar amb un empat a 11 al marcador. La falta d’encert de les andreuenques al segon quart, amb molts tirs clars fallats i tirs lliures desaprofitats van mantenir un resultat parell al descans de l’encontre (23-21).

Al tercer període, el Sant Andreu va continuar sense mostrar una gran millora i un parcial de 9 a 15 va permetre que les visitants arribessin als darrers deu minuts amb quatre punts d’avantatge (32-36). De fet, a sis minuts pel xiulet final la diferència era de 10 punts desfavorables al Sènior Femení quadribarrat, però tres triples consecutius d’Anna Pérez i una defensa més contundent van permetre la remuntada.

El Sant Andreu va vèncer per 55 a 47 després d’un parcial de 33 a 11 al darrer quart. Una diferència que amaga la igualtat del partit i el patiment de les andreuenques per sumar la victòria. Diumenge vinent el Femení jugará contra el Sagrada Familia Claror ‘B’ al Centre Esportiu Claror a les 12:15h.

Sènior Masculí ‘B’: CB La Salle Horta ‘B’ 54-60 UE Sant Andreu

Primera victòria del segon equip andreuenc en una pista complicada després d’un inici difícil amb sis derrotes consecutives. El Sènior Masculí ‘B’ va portar la iniciativa al primer quart (8-12) i va mantenir l’avantatge fins al descans gràcies a la bona defensa i el poc encert del rival (25-27).

El Sant Andreu també va tenir dificultats per veure la cistella amb clarividència, tant en tirs exteriors com interiors. Al tercer quart, La Salle Horta ‘B’ va aconseguir capgirar el marcador fins el 42 a 43. Els darrers deu minuts van ser ajustats i es va arribar a l’últim minut amb un 54 a 52 favorable a l’equip local. La bona defensa i l’encert en atac van sentenciar el partit amb un parcial favorable de 0 a 8.

Primera victòria que dóna confiança al Sènior ‘B’ de cara als pròxims compromisos; el següent partit serà contra el Canyelles.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS