Rival directe pel Juvenil A

El Juvenil A afronta aquest dissabte la penúltima jornada de la primera volta de la Divisió d’Honor contra el Nàstic de Tarragona al Narcís Sala (18h). Després de dues derrotes consecutives, l’equip de Josep Vicenç Mestre vol guanyar i igualar els tarragonins a la classificació.

Retorn al Narcís Sala. Dues derrotes consecutives contra dos equips de la zona alta (Cornellà i Damm) han evitat que el Juvenil A sumés punts les últimes dues jornades, però l’equip de Josep Vicenç Mestre ha estat molt aprop de rascar quelcom positiu contra ambdós conjunts. En aquest context, el Nàstic de Tarragona arriba en una millor situació a la classificació, però els andreuencs podrien igualar-los en cas de victòria.

El tècnic quadribarrat ha destacat que el Nàstic “és un rival molt intens, que no deixa jugar perquè pressiona molt amunt i alhora té extrems ràpids, amb jugadors de qualitat al mig del camp i una defensa rocosa”. Mestre ha lloat la solidesa del conjunt grana i l’expertesa del seu entrenador.

“Hem de tenir tranquil·litat i paciència, cuinar bé el partit i evitar l’ansietat que ens puguin generar els darrers resultats”, ha valorat. Sobre les darrers dues derrotes, Mestre ha comentat que “hem competit, si perseverem i tenim encert el resultat arribarà”. L’única baixa del Juvenil A és Dani Homet, que continua recuperant-se de la seva lesió.

JUVENIL A – C. GIMNÀSTIC DE TARRAGONA

Competició: Jornada 14 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III)
Horari: dissabte 26 de novembre, a les 18h
Estadi: Narcís Sala

Fotografia: Severino Fernández – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS