S’acaba l’efectivitat fora de casa (3-0)

El juvenil cadet va conèixer per primer cop la derrota com a visitant

El Fontsanta-Fatjó va posar punt final a la bona ratxa de les andreuenques lluny del Narcís Sala el passat dissabte amb un contundent 3-0. Les noies de Yannick Llaugé, que acumulaven tres victòries consecutives lluny del Narcís Sala, van sumar la primera derrota del curs com a visitants.

Amb anades i vingudes, el Sant Andreu va intentar dominar el partit però el Fontsanta-Fatjó va estar més encertat de cara a porta. Les primeres ocasions van ser molt clares per un Sant Andreu que aprofitava errors de l’equip local a la sortida de pilota. Nadia va estavellar una preciosa vaselina al travesser que podia haver significat el 0-1. Seguidament era Visa qui, després d’una gran jugada individual va intentar superar la portera local amb un fort xut llunyà.  El Fontsanta, lluny de tancar-se a la seva àrea, va buscar també amb insistència el gol i va avisar a les andreuenques amb una pilota al travesser de la porteria d’Sportiello. Les quadribarrades abusaven de pilotes llargues a Nadia i, en una d’aquestes, un error de la defensa local va deixar Clàudia sola davant la portera però el seu xut va ser salvat per una defensa local sobre la línia de gol.  Amb tot, va ser el Fontsanta qui va avançar-se al marcador amb un gran gol de Marta en el minut 30 de partit.

Amb el marcador advers, el Sant Andreu va iniciar la segona meitat amb intenció de remuntar el partit però no va estar encertat de cara a porta i, en una mala sortida de la portera andreuenca, Melissa ho aprofitaria per posar el 2-0 al marcador. El Sant Andreu patia amb les jugades a pilota aturada del rival i Sportiello va estar molt encertada en un u contra u amb la davantera local evitant el tercer amb una gran aturada amb els peus. En el minut 63, Melissa segelleva la victòria local des dels onze metres, resultat amb què es tancaria el partit.

FITXA TÈCNICA

Fontsanta-Fatjó: Georgina, Cristina, Estela, Lorena, Marta, Laura, Claudia, Paula, Melissa, Sofia, Montserrat

UE Sant Andreu: Sportiello, Raquel, Parera, Lucía, Judith, Julia, Nadia, Marta, Julia, Visa, Claudia

Gols: Marta (1-0, 30′), Melissa (2-0, 47′), Melissa (3-0, 63′)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS