Victòria vital pel Juvenil A (0-1)

El Juvenil A va aprofitar l’oportunitat per allunyar-se fins a set punts del descens derrotant el Santo Domingo a domicili. Un golàs de Sergi Almirall a les acaballes del primer temps va valdre el seu pes en or. Els andreuencs van perdonar a la segona meitat i van defensar la renda mínima per aconseguir una victòria vital.

L’equip de Josep Vicenç Mestre va dominar el partit des dels minuts inicials, creant perill a l’àrea del Santo Domingo. Al Juvenil A li va mancar concreció en les ocasions i no va ser fins al minut 38 quan es va reflectir el control en el marcador. Sergi Almirall va aprofitar una errada del porter local en la sortida de la pilota després d’un córner per definir amb una vaselina perfecta des de la frontal de l’àrea.

El gol va donar confiança al conjunt quadribarrat per jugar la segona part. Poc a poc els nervis es van esvair i el Juvenil A va aconseguir rebutjar totes les centrades del conjunt local a l’àrea de Joan Fernández. Els andreuencs van tenir opcions per sentenciar al contracop, però la precipitació va negar un segon gol que hagués donat més tranquil·litat.

Finalment es va consumar el 0 a 1, un resultat curt per les oportunitats de gol del Juvenil A però igual de vàlid per aconseguir sumar tres punts importants. Els de Mestre són ara a la zona còmode de la Divisió d’Honor, setens amb 15 punts, i rebran la setmana vinent el Cornellà al Narcís Sala, actual equip de l’exentrenador quadribarrat Rubén García.

Fotografia: Els andreuencs feliciten Almirall pel seu gol. | Severino Fernández – UESA

FITXA TÈCNICA

CF Santo Domingo Juventud (0):  Nonay, Martínez (Aladren, 83′),  González, Palacios, Marín ( Ferrer, 73′), García, Del Río (Avellana, 80′), Uche, Aso, Urquizo ( Asensio, 80′) i Pérez.

Juvenil A (1): Fernández, Prado (Ortega, 89′), Gómez, Almirall, Megía (Fabregat, 61′), Martínez, Reñé, Ferrer (Vives. 64′), Montejo, Kiendrebeogo i Latorre (El Harrak, 83′).

Gol: 0-1 Almirall (38′).

Àrbitre: Sr. Almenara Martínez, va amonestar García (84′) pels locals i Megía (30′), Ferrer (58′), Kiendrebeogo (61′) i Reñé (84′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 11 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III), disputat a l’estadi Torre Ramona.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS