Vine a donar sang amb el Sant Andreu!

La UE Sant Andreu col·laborarà amb el Banc de Sang i Teixits mitjançant una donació de sang el pròxim dimecres 30 a partir de les 18hores a la Biblioteca Can Fabra (carrer Segre, 24). Les donacions es podran fer entre les 17h i les 21h.

Jugadors del primer equip, entrenadors, directius i socis faran una donació de sang per aportar el nostre granet de sorra en l’augment d’unes reserves que són molt necessàries per garantir una atenció mèdica adequada a les persones que necessiten sang.

La plantilla regalarà entrades de Tribuna pel pròxim partit al Narcís Sala, aquest diumenge 4 de desembre a les 12h davant la UE Vilassar de Mar, als aficionats que vinguin a col·laborar amb el Banc de Sang i Teixits.

Fotografia: Banc de Sang i Teixits

Més en

Carpa de venda d’entrades a Fabra i Puig, 1

Premsa24 de maig de 2018

Carroza: ‘Afrontem la tornada amb serietat i il·lusió’

Premsa24 de maig de 2018

Sancionen Mikel Azparren amb dos partits

Premsa24 de maig de 2018

El futbol base es mobilitza per animar el Sant Andreu

Premsa24 de maig de 2018