Vine a donar sang amb el Sant Andreu!

La UE Sant Andreu col·laborarà amb el Banc de Sang i Teixits mitjançant una donació de sang el pròxim dimecres 30 a partir de les 18hores a la Biblioteca Can Fabra (carrer Segre, 24). Les donacions es podran fer entre les 17h i les 21h.

Jugadors del primer equip, entrenadors, directius i socis faran una donació de sang per aportar el nostre granet de sorra en l’augment d’unes reserves que són molt necessàries per garantir una atenció mèdica adequada a les persones que necessiten sang.

La plantilla regalarà entrades de Tribuna pel pròxim partit al Narcís Sala, aquest diumenge 4 de desembre a les 12h davant la UE Vilassar de Mar, als aficionats que vinguin a col·laborar amb el Banc de Sang i Teixits.

Fotografia: Banc de Sang i Teixits

Més en

Que el ritme no pari

Premsa17 de febrer de 2018

Les prèvies: Juvenil A, Sant Andreu Atlètic i Femení

Premsa16 de febrer de 2018

El Sant Andreu, Premi al Compromís Solidari

Premsa16 de febrer de 2018

El Sant Andreu rep demà un Premi Nacional Special Olympics Catalunya

Premsa14 de febrer de 2018