Vine a donar sang amb el Sant Andreu!

La UE Sant Andreu col·laborarà amb el Banc de Sang i Teixits mitjançant una donació de sang el pròxim dimecres 30 a partir de les 18hores a la Biblioteca Can Fabra (carrer Segre, 24). Les donacions es podran fer entre les 17h i les 21h.

Jugadors del primer equip, entrenadors, directius i socis faran una donació de sang per aportar el nostre granet de sorra en l’augment d’unes reserves que són molt necessàries per garantir una atenció mèdica adequada a les persones que necessiten sang.

La plantilla regalarà entrades de Tribuna pel pròxim partit al Narcís Sala, aquest diumenge 4 de desembre a les 12h davant la UE Vilassar de Mar, als aficionats que vinguin a col·laborar amb el Banc de Sang i Teixits.

Fotografia: Banc de Sang i Teixits

Més en

Acords d’entrades a 5€ per a socis

Premsa16 d'agost de 2018

Entrega fins al final i encert a la tanda de penals

Premsa12 d'agost de 2018

Última ronda abans dels quarts de final

Premsa11 d'agost de 2018

Aleix Campanario, fisioterapeuta que s’incorpora al cos tècnic

Premsa10 d'agost de 2018