Vota per l’#MVPandreuenc d’octubre!

Torna el sorteig de l’MVP andreuenc perquè els socis i aficionats de la UE Sant Andreu votin pel millor jugador d’aquest mes d’octubre, que engloba sis partits de Lliga (Sabadell B, La Jonquera, Peralada, Vilafranca, Olot i Manlleu) i l’empat a zero davant del Nàstic de Tarragona als quarts de final de la Copa Catalunya.

L’#MVPandreuenc de setembre va ser Jordi Méndez i el guanyador del sorteig va ser en Marc Amirall, que havia votat per José Manuel Segovia.  Aquests van ser els resultats.

14445048_1119168108131330_8596660372720106632_o

DOBLE PREMI

El guanyador de sorteig s’emportarà una samarreta vintage signada pel jugador escollit. A més, podrà fer-se una fotografia amb l’onze inicial de la UE Sant Andreu abans de començar el pròxim partit al Narcís Sala aquest diumenge a les 12h davant el FC Ascó.

COM HI PARTICIPO?

Molt fàcil! Has de fer un comentari a Twitter etiquetant el compte oficial del Club (@uesantandreu) i, MOLT IMPORTANT, posar el nom del jugador amb l’etiqueta #MVPandreuenc. A tall d’exemple: “L’#MVPandreuenc ha estat X jugador per X motiu“. També es pot optar per participar via Facebook deixant un comentari en aquesta notícia.

EN EL CAS QUE ALGÚ NO TINGUI TWITTER NI FACEBOOK

Fes-te’n un i segueix tota la actualitat de la UE Sant Andreu! Però com que no volem que ningú es quedi fora, hi ha l’opció d’enviar un correu electrònic a premsa@uesantandreu.cat.

TERMINI

El termini per participar en aquesta votació conclou aquest divendres 4 de novembre a les 19:00h. A cada participant se li assignarà un número i es durà a terme un sorteig aleatori. Anunciarem el guanyador via Twitter i ens hi posarem en contacte. En el cas que no contesti abans de dissabte al migdia, es farà un nou sorteig, i així successivament.

ALGUN DUBTE?

Podeu consultar-nos qualsevol dubte pels canals de comunicació habituals del Club.

Molta sort a tothom!

Fotografia: L’onze inicial en el partit contra el CF Peralada. | Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS